Οι αλλαγές του WWE στην κάρτα της WrestleMania

Source Credit: WWE

Το WWE έχει βρεθεί σε μία δύσκολη θέση τώρα τελευταία καθώς το μεγαλύτερο show της χρονιάς, η WrestleMania 40, πλησιάζει και τα άσχημα νέα συνεχίζουν να έρχονται.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όλα έδειχναν ότι οδεύουμε ολοταχώς στην WrestleMania έχοντας ήδη σίγουρους τους αγώνες Cody Rhodes vs Roman Reigns, CM Punk vs Seth Rollins και Brock Lesnar vs Gunther.

Παρόλο που ο Cody Rhodes κέρδισε το Royal Rumble και θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns, τα υπόλοιπα δύο ματς μοιάζουν πλέον αδύνατα.

Το πρώτο πρόβλημα εμφανίστηκε στις 25 Ιανουαρίου όπου μία μήνυση κατηγορούσε τον Vince McMahon για σεξουαλική εμπορία, κακοποίηση και άλλα.

Κατά την μήνυση, συμμετείχαν αρκετά άτομα συμπεριλαμβανομένου ενός “WWE Superstar ο οποίος ήταν πρώην UFC Heavyweight Champion και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τότε με το WWE”.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το όνομα του Brock Lesnar δεν αναφέρεται στην μήνυση ωστόσο το Wall Street Journal δηλώνει ότι είναι σχεδόν σίγουρη η ανάμειξή του.

Ο Lesnar ήταν σχεδιασμένο να εμφανιστεί στο Royal Rumble match, να αποκλειστεί από τον Dominik Mysterio ώστε οι δύο τους να έχουν έναν αγώνα στο Elimination Chamber τον Φεβρουάριο και να πήγαινε στην WrestleMania για να αντιμετωπίσει τον GUNTHER για τον Intercontinetal τίτλο.

Αμέσως μετά την μήνυση, το WWE απέσυρε τον Lesnar από το Rumble και την θέση του πήρε ο Bron Breakker από το NXT.

Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε άμα ο Breakker θα πάρει την θέση του Lesnar και για τα υπόλοιπα πλάνα όμως προσωπικά δεν θα λέγαμε όχι σε έναν αγώνα του με τον GUNTHER μιας και φαίνεται πως είναι έτοιμος για το main roster.

Ο άλλος αγώνας που είναι εκτός κάρτας είναι αυτός ανάμεσα στον Seth Rollins και τον CM Punk.

Παρόλο που ο Rollins υπέστη έναν τραυματισμό στο γόνατο πριν 2 εβδομάδες, υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί στην WrestleMania καθώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά.

Το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί, καθώς στο Royal Rumble match, ο CM Punk υπέστη σχισμένο τρικέφαλο κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για μερικούς μήνες και θα χάσει την WrestleMania.

Previous
Previous

O The Rock εμπλέκεται στον αγώνα του Roman Reigns με τον Cody

Next
Next

Η πρώτη εμφάνιση της Bayley μετά την νίκη της στο Royal Rumble