O The Rock εμπλέκεται στον αγώνα του Roman Reigns με τον Cody

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE SmackDown, o the Rock έκανε μία εμφάνιση για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους Roman Reigns και Cody Rhodes.

Με τον 2024 Royal Rumble νικητή Cody Rhodes να αναμένεται να αποκαλύψει ποιον πρωταθλητή θα αντιμετωπίσει στην WrestleMania 40, πρώτα ο Roman Reigns θα βρεθεί στο ρινγκ για να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον Seth Rollins, o οποίος προσπάθησε να πείσει τον Rhodes να διαλέξει αυτόν αντί για τον Reigns.

O Cody Rhodes θα κατέβει στο ρινγκ για να μιλήσει για τα πλάνα του για την WrestleMania, εξηγώντας πως θέλει τον τίτλο του Roman Reigns καθώς αυτός είναι ο τίτλος που τον συνδέει με την ιστορία του και τον πατέρα του Dusty.

O Cody θα πει πως σκοπεύει να κερδίσει τον τίτλο του Reigns …αλλά όχι στην WrestleMania.

O Rhodes θα μιλήσει για έναν από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν δίνοντάς του μερικές συμβουλές για τον Roman Reigns, μιας και τον ξέρει αρκετά καλά, και θα καλωσορίσει τον ‘The Rock’ Dwayne Johnson.

Αφού ο Rhodes θα αγκαλιάσει τον Rock στον ρινγκ θα φύγει για να αφήσει τον Rock με τον Roman πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά στο κοινό.

Το show τελείωσε με τους δύο τους να ανταλλάζουν έντονα βλέμματα την ώρα που ένα γραφικό έκανε promotion το WrestleMania 40 ‘Kickoff press evemt’ στο Λας Βέγκας αυτήν την Πέμπτη.

Παρόλο που όλα έδειχναν ότι ο Roman Reigns και ο Cody Rhodes θα έχουν την ρεβάνς τους στην WrestleMania 40, με τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα φαίνεται ότι ο Cody θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins ενώ ο Roman Reigns τον The Rock.

Previous
Previous

Η Bayley αποφασίζει τον αντίπαλό της για την WrestleMania

Next
Next

Οι αλλαγές του WWE στην κάρτα της WrestleMania