Η πρώτη εμφάνιση της Bayley μετά την νίκη της στο Royal Rumble

Source Credit: WWE

H Bayley έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την νίκη της στο γυναικείο Royal Rumble match, έχοντας όλα τα μέλη της Damage CTRL στο πλάι της, και μας έδωσε μία ενημέρωση για τον πιθανό της αντίπαλο στην WrestleMania.

H Bayley είπε πως η Damage CTRL έγραψε ιστορία μιας και κατέχουν τους Women’s Tag Team τίτλους, τον WWE Women’s τίτλο και τώρα την νικήτρια του γυναικείου Royal Rumble match. Η Bayley ήθελε να γιορτάσει αυτό το γεγονός και θα ήθελε να ευχαριστήσει τον εαυτό της για την δημιουργία αυτού του γκρουπ.

Σύντομα όμως, η Women’s Champion, Rhea Ripley, τους διέκοψε.

Αυτή καθώς κατέβαινε στο ρινγκ, θα δεχτεί μία πισώπλατη επίθεση από την Nia Jax. H Jax θα χτυπήσει την Ripley με συνεχόμενα leg drops και το A-Nia-lator αφήνοντας την πρωταθλήτρια πληγωμένη στην γωνία καθώς θα κοιτάει την Bayley.

H Jax θα πει στην Bayley να διαλέξει το μέλος της ομάδας της, την IYO SKY, επειδή η Ripley δεν θα τα καταφέρει να φτάσει στην WrestleMania.

H Bayley θα αποκαλύψει πως σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφασή της την Παρασκευή στο SmackDown, την ώρα που η κάμερα έπιασε τα υπόλοιπα μέλη της Damage CTRL να μην είναι ικανοποιημένα με αυτήν την απόφαση.

Previous
Previous

Οι αλλαγές του WWE στην κάρτα της WrestleMania

Next
Next

O CM Punk τραυματίστηκε και χάνει την WrestleMania 40