Δύο ακόμα αγώνες κλείδωσαν για την WrestleMania 40

Drew McIntyre

Source Credit: WWE

Οι νικητές των Elimination Chamber matches κλείδωσαν μία θέση στην WrestleMania 40 και θα διεκδικήσουν τους World Heavyweight και Women’s World τίτλους αντίστοιχα.

Μετά το σημερινό WWE Elimination Chamber event και τους ομώνυμους αγώνες, ξέρουμε τους παλαιστές που θα αντιμετωπίσουν την Women’s World Champion Rhea Ripley και World Heavyweight Champion Seth Rollins.

Ανοίγοντας το show με τον γυναικείο Elimination Chamber match, και μετά από μία σκληρή μάχη, η Becky Lynch θα βρεθεί για πρώτη φορά μέσα σε αυτό το μεταλλικό κλουβί και θα κερδίσει τον μόνο αγώνα που έλειπε από την συλλογή της.

Η Lunch έπρεπε να περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό της καθώς στο main event η Rhea Ripley υπερασπίστηκε επιτυχώς τον Women’s World τίτλο εναντίον της Nia Jax.

Οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη WrestleMania ποτέ, τον Απρίλιο.

Παρά το γεγονός ότι ο World Heavyweight πρωταθλητής δεν μπορούσε να αγωνιστεί εδώ και αρκετό καιρό εξαιτίας τραυματισμού, ο Seth Rollins θα μάθαινε τον αντίπαλό του για το showcase of the immortals μετά την λήξη του ανδρικού Elimination Chamber match.

Oι δύο τελευταίοι διαγωνιζόμενοι αυτού ήταν ο Drew McIntyre και ο Randy Orton όμως ο Σκωτσέζος θα μπορέσει να πάρει την νίκη καθώς ο Logan Paul θα είναι αυτός που θα αφήσει αναίσθητο τον Orton μετά από ένα χτύπημα με σιδηρογροθιά.

Previous
Previous

Αποκαλύφθηκε ο επόμενος αντίπαλος του GUNTHER;

Next
Next

O Cody Rhodes προκαλεί τον The Rock σε έναν αγώνα