Αποκαλύφθηκε ο επόμενος αντίπαλος του GUNTHER;

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE Raw (26/2), o μακροβιότερος Intercontinental Champion GUNTHER θα βρεθεί στο ρινγκ θέλοντας να μάθει ποιος είναι ικανός για να τον αντιμετωπίσει στην WrestleMania για τον τίτλο του.

Ο GUNTHER θα αναφέρει ονόματα όπως ο Sami Zayn, o Chad Gable και ο Miz ωστόσο είναι σίγουρος πως κανένας τους δεν θα έπρεπε να βρεθεί απέναντί του.

Τα μέλη της Judgment Day θα τον διακόψουν λέγοντας πως κυριάρχησαν στο Elimination Chamber και σκοπεύουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο στην WrestleMania και να προσθέσουν και τον Intercontinental τίτλο στην συλλογή τους.

Ο GUNTHER θα αναρωτηθεί ποιο από τα μέλη θα τολμήσει να τον αντιμετωπίσει και τότε είναι που ο Dominik Mysterio θα μπει μπροστά του.

Δεν νομίζω πως ο Dominik θα ήταν ο αντίπαλος του GUNTHER στην WrestleMania, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα μικρό feud ώστε να συνεχιστεί η διχόνοια ανάμεσα στα μέλη της Judgment Day και της Rhea Ripley.

Mετά το segment, η Ripley θα συναντήσει την υπόλοιπη Judgment Day και δεν θα κρύψει την ανησυχία της για την πρόκληση του Dominik στον GUNTHER, με αυτόν να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ο Dominik θα συναντήσει ακόμα ένα γνώριμο πρόσωπο στα παρασκήνια, τον Andrade el Idolo, ο οποίος θα του πει πως συνάντησε τον Adam Pierce πριν λίγο για να δει ποιος θα είναι ο πρώτος του αντίπαλος στην επιστροφή του στο WWE Raw ενώ τον ενημέρωσε ότι θα τα πουν σύντομα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Dominik έχει ακόμα έναν στόχο στην πλάτη του, με τον Andrade el Idolo να θέλει να έχει μία επιτυχημένη επιστροφή.

Previous
Previous

O Drew McIntyre μιλάει για τον τραυματισμό του μετά το Elimination Chamber

Next
Next

Δύο ακόμα αγώνες κλείδωσαν για την WrestleMania 40