O Drew McIntyre μιλάει για τον τραυματισμό του μετά το Elimination Chamber

McIntyre

Source Credit: WWE

Ο νικητής του ανδρικού Elimination Chamber 2024 Drew McIntyre θα βρεθεί στο ρινγκ και θα αποκαλύψει πως υπέστη έναν τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην χθεσινή εκδοχή του Monday Night Raw, o Drew McIntyre θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα in-ring segment όπου θα μιλήσει για αρκετά θέματα πριν συναντήσει τον Seth Rollins.

O McInytre θα πει πως έπαθε ρήξη τυμπάνου κατά την διάρκεια του Elimination Chamber match και θα αρχίσει να αστειεύεται πως οι γιατροί του πρότειναν να χάσει την WrestleMania 40, αλλά αυτόν είχε έτοιμη την απάντησή του.

Θα ρωτήσει το κοινό άμα πιστεύουν ότι είναι ο CM Punk καθώς δεν πρόκειται κανένας τραυματισμό να τον κρατήσει μακριά από τον Seth Rollins και την WrestleMania 40.

Ο ΜcIntyre θα συνεχίσει να χλευάζει τον CM Punk καθώς θα καθίσει στο κέντρο του ρινγκ σε παρόμοιο στυλ με του Punk κατά το διάσημο ‘pipe bomb’ και θα συνεχίσει για να μιλάει για τα σχέδιά του για την Mania.

O Seth Rollins θα τον συντροφεύσει στο ρινγκ ωστόσο ο Drew θα τον ρωτήσει άμα μπορεί να συγκεντρωθεί στον αγώνα τους καθώς τον βλέπει ότι ασχολείται και πάλι με την Bloodline.

O McIntyre δεν θα είναι ικανοποιημένος άμα κερδίσει τον τίτλο στην WrestleMania με την ανάμειξη της Bloodline καθώς θα του χαλάσουν την στιγμή και για αυτό θα συμβουλέψει τον Rollins να μείνει μακριά από την ιστορία του Cody Rhodes στο SmackDown.

Previous
Previous

Πρώην αστέρας του AEW επιστρέφει στο WWE

Next
Next

Αποκαλύφθηκε ο επόμενος αντίπαλος του GUNTHER;