Πρώην αστέρας του AEW επιστρέφει στο WWE

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE NXT, ο Ridge Holland θα διακόψει τους πανηγυρισμούς των Lyra Valkyria και Tatum Paxley θέλοντας να έχει λίγο χρόνο στο μικρόφωνο ωστόσο σύντομα θα το μετανιώσει καθώς ένας αστέρας θα κάνει την επιστροφή του στην εταιρεία για να του επιτεθεί.

Ο Holland πρόλαβε να πει ότι ο τωρινός βίαιος εαυτός του είναι ο καλύτερος που έχουμε δει και σκοπεύει να συνεχίσει έτσι.

Τα φώτα θα σβήσουν και οι οθόνες θα γεμίσουν με το κείμενο “η αλήθεια θα κυριαρχήσει στο τέλος αλλά έχει πόνο άμα την φανερώσεις”, ενώ μία φιγούρα θα εμφανιστεί πίσω από τον Ridge Holland και θα τον χτυπήσει πισώπλατα με μία καρέκλα.

Η φιγούρα θα αποκαλυφθεί πως είναι ο Shawn Spears, ο οποίος επιστρέφει στην εταιρεία μετά την θητεία του στο AEW όπως έκαναν και ο CM Punk και Cody Rhodes πριν από αυτόν.

Ο σχολιασμός θα αναφερθεί σε αυτόν με το όνομα Shawn Spears, το όνομα που είχε στο AEW, και όχι με το πρώην WWE όνομά του Tye Dillinger μιας και φαίνεται ότι έφερε μαζί του και τον ‘Chairman’ χαρακτήρα του.

Previous
Previous

Η τελευταία εμφάνιση του Sting στο AEW Dynamite

Next
Next

O Drew McIntyre μιλάει για τον τραυματισμό του μετά το Elimination Chamber