Η τελευταία εμφάνιση του Sting στο AEW Dynamite

Source Credit: AEW

Με λίγες μέρες να απομένουν πριν τον τελευταίο αγώνα του Sting στο AEW Revolution αυτήν την Κυριακή, οι Young Bucks έψαχναν τον Icon καθ’ όλη την διάρκεια του show.

Με ένα throwback για την τελευταία εμφάνιση του Sting στο WCW Nitro, οι Matthew και Nicholas θα ψάξουν το locker room του Sting και θα βρουν κρεμασμένα από το ταβάνι baseball bats.

Οι EVPs θα κατέβουν στο ρινγκ έχοντας λευκά μπαστούνια του baseball στα χέρια με σκοπό να προσκαλέσουν τον Sting στο ρινγκ ωστόσο όταν δουν στο κοινό ένα γκρουπ με μάσκες του Sting θα τους χλευάσουν όμως ένας από αυτούς θα είναι ο Darby Allin, ο οποίος θα τους επιτεθεί.

Ο Allin δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει με την αριθμητική υπεροχή των Bucks και όταν οι EVPs θα τον έχουν στο έδαφος, θα καλέσουν στο ρινγκ τον Ric Flair για να τους βοηθήσει με την επίθεση.

Ο Flair θα χτυπήσει τους Young Bucks όμως μετά από μία σειρά από chops, o Nicholas θα τον αφήσει αβοήθητο με ένα low blow.

H μουσική του Sting θα αρχίσει να παίζει, με τους Young Bucks να τρέχουν στην είσοδο της σκηνής για να τον προλάβουν όμως αυτός θα τους ξαφνιάσει καθώς θα κατέβει από τους προβολείς για να εμφανιστεί από πίσω τους.

Ο Sting, o Darby Allin και ο Ric Flair θα επιτεθούν στους Young Bucks για να κυριαρχήσουν πριν τον αγώνα τους στο AEW Revolution.

O Sting και ο Darby Allin θα υπερασπιστούν τους AEW Tag Team τίτλους εναντίον των Nicholas και Matthew Jackson την Κυριακή 3 Μαρτίου στο AEW Revolution.

Previous
Previous

Η κατάσταση του ‘Hangman’ Adam Page πριν το AEW Revolution

Next
Next

Πρώην αστέρας του AEW επιστρέφει στο WWE