Η κατάσταση του ‘Hangman’ Adam Page πριν το AEW Revolution

Source Credit: AEW

Με τον Adam ‘Hangman’ Page να προσγειώνεται άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα στον αστράγαλό του, θέλησε να μιλήσει στο κοινό για τον τραυματισμό του και την κατάστασή του για το AEW Revolution.

O Page θα κάνει την εμφάνισή του με πατερίτσα και θα πει πως έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στην κορυφή της εταιρείας και παρόλο που ήθελε έναν singles αγώνα για τον τίτλο, δεν είχε αυτόν ακριβώς στο μυαλό του.

Θα αποκαλύψει πως μέρες πριν την ευκαιρία του να γίνει, και πάλι, AEW World Champion ο αστράγαλός του είναι σε κακή κατάσταση και θα πρέπει να χάσει το AEW Revolution.

Ο Swerve Strickland θα τον διακόψει λέγοντας πως οι δύο τους είχαν απίστευτες μάχες τον τελευταίο μισό χρόνο και παρόλο που ο Swerve ήθελε να πάρει την θέση του Hangman μπορεί να ξεπέρασε τα όρια σε μερικές στιγμές, απέκτησε σεβασμό για αυτόν.

Ο AEW World Champion Samoa Joe θα κάνει την εμφάνισή του στην ράμπα και αφού τους θυμίσει ποιος είναι τους υπόσχεται πως ανεξάρτητα τον αγώνα, θα παραμείνει πρωταθλητής μετά την Κυριακή και το AEW Revolution.

O Strickland δεν θα πάρει καλά τα λόγια του Joe και αμέσως θα απαντήσει λέγοντας πως είναι το πεπρωμένο του να γίνει AEW World Champion και δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να γίνει.

Εκείνη την στιγμή ο Adam Page μαγικά γιατρεύεται και θα επιτεθεί πισώπλατα στον Strickland με την πατερίτσα του και αφού τον αφήσει αβοήθητο, θα αρπάξει το κεφάλι του και θα αρχίσει να του φωνάζει πως όσο είναι αυτός στην μέση δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πρωταθλητής.

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται το double-turn των Hangman και Strickland, με την κόντρα τους να αποκτάει καινούργιο ενδιαφέρον.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας του Rock για την WrestleMania 40;

Next
Next

Η τελευταία εμφάνιση του Sting στο AEW Dynamite