Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας του Rock για την WrestleMania 40;

Source Credit: WWE

Ο The Rock θα αποκαλύψει τα πλάνα του για έναν τεράστιο αγώνα στην WWE WrestleMania 40 Night 1 όπου το αποτέλεσμά του θα επηρεάσει το main event του Night 2.

Κατά την διάρκεια χθεσινού επεισοδίου του WWE SmackDown (1/3), o The Rock θα απαντήσει στην πρόκληση του Cody Rhodes για έναν singles αγώνα.

Ο Rock θα απορρίψει τον αγώνα, ωστόσο έχει μία αντιπρόταση που είναι σίγουρος πως ο Rhodes δεν μπορεί να απορρίψει.

Ο Rock, μαζί με τον Roman Reigns, θα προκαλέσoυν τον Cody Rhodes και τον Seth Rollins στον ‘μεγαλύτερο tag team αγώνα στην ιστορία’ στην WrestleMania 40.

Για να κάνει την πρότασή του ακόμα πιο δελεαστική, ο Rock θα θέσει μερικούς όρους για τους νικητές αυτού του αγώνα.

Σε περίπτωση που ο Rhodes και ο Rollins κερδίσουν τους Rock και Reigns, όλη η Bloodline θα απαγορευτεί να είναι στο πλευρό του Roman Reigns για τον αγώνα του με τον Cody για τον WWE Universal τίτλο στην δεύτερη βραδιά της WrestleMania, όμως άμα χάσουν το main event θα είναι υπό ‘Bloodline Rules’.

Αυτό σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται, με τον Rock να προτείνει πως μπορεί να βρεθεί στον σχολιασμό, ο Paul Heyman να δώσει ένα ‘ξένο αντικείμενο’ ενώ ο Solo Sikoa μπορεί να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο.

Για να κλείσει το promo, o The Rock θα προσπαθήσει να πει το χαρακτηριστικό του “if you smell…” αλλά ο Roman Reigns θα τον σταματήσει θέλοντας κάτι τελευταίο από αυτόν. Να τον αναγνωρίσει.

Ο Rock θα πει στον Roman Reigns ότι τον αναγνωρίζει σαν τον Tribal Chief του με την Bloodline να κλείνει ενωμένη το segment.

Previous
Previous

Ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του Sting

Next
Next

Η κατάσταση του ‘Hangman’ Adam Page πριν το AEW Revolution