Ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του Sting

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό AEW Revolution 2024, o Icon Sting είχε τον τελευταίο του αγώνα έχοντας στο πλευρό του τον Darby Allin για να υπερασπιστούν τους AEW World Tag Team τίτλους εναντίον των EVPs, Young Bucks.

Σε μία βραδιά που ήταν προς τιμήν του Sting, to main event θα τον βρει να κατεβαίνει στο ρινγκ με τους γιούς του να είναι ντυμένοι σαν τον Surfer Sting και τον Wolfpack Sting ενώ στα ηχεία έπαιζε το Seek & Destroy των Metallica, το theme song που είχε στο WCW.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει δυναμικά με τον Darby Allin να προσγειώνεται πάνω στους Bucks με ένα Suicide Dive ενώ ο Sting και οι γιοι του θα παίρνουν σειρά να τους λιώνουν με Stinger Splashes.

Στο spot του αγώνα, ο Darby Allin θα στήσει έξω από το ρινγκ μία σειρά από μεταλλικές καρέκλες και θα ξαπλώσει πάνω τους ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί και αφού σκαρφαλώσει πάνω σε μία σκάλα μέσα στο ρινγκ, ο Nickolas Jackson θα αρπάξει τον αδερφό του τελευταία στιγμή με τον Darby να περνάει τον εαυτό του μέσα από αυτό. Μπορείτε να δείτε το spot παρακάτω.

Μετά από αυτό το σημείο ο Sting έμεινε μόνος του εναντίον των Bucks οι οποίοι τον πέρασαν μέσα από δύο τραπέζια και χτυπώντας τον με δύο EVP Triggers, με τον Icon να σηκώνεται στο 1.

Οι Bucks πάνω στον εκνευρισμό τους θα επιτεθούν στον Ric Flair και τον Ricky Steamboat που βρέθηκαν στην περιοχή του ρινγκ για να δουν τον τελευταίο αγώνα του Sting από κοντά.

Στο τέλος, ο Darby Allin θα πετάξει τον Nick από το turnbuckle πάνω σε ένα τραπέζι και θα προσγειωθεί πάνω στον Matthew Jackson με το Coffin Drop ενώ ο Sting θα τον αναγκάσει να εγκαταλείψει μέσα στο Scorpion Death Lock.

Μόλις το σόου βγει εκτός αέρα, όλο το ρόστερ του AEW θα βρεθεί στην ράμπα για να συγχαρεί τον Sting για την καταπληκτική του καριέρα, με τον πρόεδρο του AEW Tony Khan να αγκαλιάζει τον Sting ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην εταιρεία.

Αργότερα στο post-show media scrum, o Tony Khan θα επιβεβαιώσει ότι οι AEW World Tag Team τίτλοι θα μείνουν ελεύθεροι με ένα τουρνουά να μας δίνει τους επόμενους πρωταθλητές.

Previous
Previous

Ο Hangman Page θα μείνει εκτός AEW μετά το Revolution 2024

Next
Next

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας του Rock για την WrestleMania 40;