Ο Hangman Page θα μείνει εκτός AEW μετά το Revolution 2024

Source Credit: AEW

Ο ‘Hangman’ Adam Page, σύμφωνα με αναφορές, θα μείνει εκτός της τηλεόρασης του AEW μετά το AEW Revolution 2024 pay-per-view.

Παρόλο που, για λόγους ιστορίας, η συμμετοχή του Hangman Page στον αγώνα του με τους Samoa Joe και Swerve Strickland ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού, αυτός κατάφερε να συμμετάσχει ωστόσο αυτό μπορεί να του κοστίσει τους επόμενους μήνες της καριέρας του.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Hangman επιτέθηκε σε δύο διαιτητές βγάζοντας πάνω τους τον εκνευρισμό του κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ο Page θα δεχτεί κάποιο είδος αναστολής με σκοπό να μείνει εκτός δράσης για ένα χρονικό διάστημα.

Αναφορές από το Fightful Select επιβεβαιώνουν ότι ο Page θα πάρει λίγο χρόνο εκτός δράσης βάζοντας την κόντρα του με τον Strickland σε περιθώριο.

Ο Samoa Joe κατάφερε να διατηρήσει τον AEW World εναντίον του Swerve Strickland και του Hangman Adam Page αφού ανάγκασε τον Page να εγκαταλείψει στο Coquina Clutch.

H ερώτηση που πέρασαν στον σχολιασμό μετά την νίκη του Joe είναι άμα ο Page εγκατέλειψε επίτηδες για να μην δώσει τον τίτλο στον Swerve Strickland, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην κόντρα τους.

Previous
Previous

O John Cena μιλάει για το AEW και τον MJF

Next
Next

Ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του Sting