O John Cena μιλάει για το AEW και τον MJF

Source Credit: WWE

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του John Cena με τον Chris Van Fleet, ο 16-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μοιράστηκε την γνώμη του για τον ανταγωνισμό (το AEW) και την συνάντησή του με τον MJF στην πρεμιέρα του Iron Claw.

O Cena κατήγγειλε τον φυλετισμό ανάμεσα στις δύο εταιρείες, ενώ πιστεύει ότι η ύπαρξη ανταγωνισμού κάνει καλό στο WWE.

Είπε:

“Υπάρχει χώρος για ανταγωνισμός και ο ανταγωνισμός είναι υπέροχος. Μόνο και μόνο που δεν είσαι στην εταιρεία που ανήκω δεν σημαίνει ότι είσαι κακός στην δουλειά σου.”

Ο Cena θα αναφερθεί στην εμπειρία που είχε με τον MJF στην πρεμιέρα του Iron Claw λέγοντας πως αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν τον σεβασμό που έχουν ο ένας για την δουλειά του άλλου.

Είπε:

“H πραγματικότητα είναι ότι ήξερα ότι θα είναι εκεί. Δεν νομίζω ότι ο παλιός μου εαυτός θα ήθελε να έχει συναντηθεί μαζί του γιατί ήμουν τόσο υπέρ-WWE.”

Συζήτησε για τον MJF και τα κατορθώματά του στο AEW λέγοντας:

“Το Sports entertainment είναι μία σχολαστική επιχείρηση, και ξανά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσεις στιγμές.

“Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του AEW και δεν ξέρω άμα θα μπορούσε να είναι περισσότερο καλός. Δεν ξέρω άμα μπορούσε να είναι περισσότερο εγκάρδιος. Συναντηθήκαμε και απομακρύνθηκα λίγο για να βγάλω μερικές φωτογραφίες ωστόσο πριν φύγουμε ήμουν ‘Περίμενε, δώσε μου δύο λεπτά.’

“Του έσφιξα το χέρι και του είπα ‘Συγγνώμη, συγχώρησε την άγνοιά μου, δεν ήξερα τι να περιμένω από εσένα σήμερα. Είσαι απίστευτος και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο επαγγελματίας είσαι. Αυτό είναι απλά η άγνοιά μου. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο ξεχωριστός. Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες την βραδιά.’

“Μετά πήγαμε και μπορέσαμε να μιλήσουμε περισσότερο και σκεφτόμουν μακάρι να μπορέσουμε να παίξουμε για την σωστή ομάδα μία μέρα.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάνει καλή δουλειά και δεν νομίζω ότι πρέπει να το αγνοήσω. Πραγματικά έμενα άναυδος με τον επαγγελματισμό του.

“Ήταν καταπληκτικό που συνάντησα έναν επαγγελματία και τόσο συνεσταλμένο νεαρό άνδρα.”

Previous
Previous

O Kazuchika Okada είναι All Elite

Next
Next

Ο Hangman Page θα μείνει εκτός AEW μετά το Revolution 2024