O Cody Rhodes προκαλεί τον The Rock σε έναν αγώνα

Cody Rhodes

Source Credit: WWE

Κατά την διάρκεια του WWE Elimination Chamber, o Cody Rhodes βρέθηκε καλεσμένος στο Grayson Waller Effect και θα προκαλέσει τον The Rock σε έναν αγώνα ένας εναντίον ενός.

Ο Grayson Waller θα βρεθεί στο ρινγκ μαζί με τον παρτενέρ του Austin Theory για να ειδικό επεισόδιο του Grayson Waller Effect καθώς θα έχουν καλεσμένους τους World Heavyweight Champion Seth Rollins και τον Royal Rumble Winner Cody Rhodes.

Οι μεγάλες ειδήσεις που πήραμε από αυτό το segment είναι η ανακοίνωση του Seth Rollins πως είναι “μέρες μακριά από το να είναι καθαρός για δράση” και την πρόκληση του Cody στον Rock.

O Cody θα πει πως μπορεί να έχει κλειδώσει το main event της WrestleMania 40 εναντίον του Roman Reigns, αλλά μέχρι τότε είναι ελεύθερος και θα προκαλέσει σε έναν αγώνα ένας εναντίον ενός τον The Rock “οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος”.

Ο Seth Rollins θα του επισημάνει ότι δεν υπάρχει το ένας εναντίον ενός σε αγώνες που αφορούν την Bloodline και θα βεβαιώσει τον Rhodes ότι δεν θα παλέψει αυτήν την μάχη μόνος στην περίπτωση που αυτός ο αγώνας πάρει μέρος.

Το segment θα τελειώσει με τους Rhodes και Rollins να χτυπάνε τον Austin Theory με τα finisher τους ενώ ο Waller θα μείνει να παρακολουθεί.

Previous
Previous

Δύο ακόμα αγώνες κλείδωσαν για την WrestleMania 40

Next
Next

Το ‘πρόβλημα’ του Drew McIntyre