Το ‘πρόβλημα’ του Drew McIntyre

Source Credit: WWE

To WWE αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση με τον Drew McIntyre καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων ιστοριών, ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει λίγες μέρες μετά από την WrestleMania 40.

O McIntyre θα κάνει την εμφάνισή του στον ανδρικό Elimination Chamber στις 24 Φεβρουαρίου 2024, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον World Heavyweight πρωταθλητή Seth Rollins στην WrestleMania 40.

Αρκετές αναφορές λένε πως το συμβόλαιο του McIntyre με το WWE λήγει μετά την WrestleMania 40, με τον ίδιο τον Drew να λέει ότι “δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό” και θα “αφήσει το ίντερνετ να το λύσει”.

Στο Wrestling Observer Newsletter, ο Dave Meltzer αποκάλυψε το μέλλον του McIntyre γράφοντας:

“Όλοι περιμένουν τον McIntyre να υπογράψει μία καινούργια συμφωνία, και θα ξαφνιαστώ πάρα πολύ άμα πάει πουθενά αλλού δεδομένου του τεράστιου προγράμματος Rhodes vs McIntyre, μετά την Mania, και την ήδη έτοιμη ιστορία του με τον Punk με το που επιστρέψει κοντά στον Νοέμβριο.

“Ακόμα δεν υπάρχει καινούργιο συμβόλαιο αλλά ξεκάθαρα περιμένουν να μείνει καθώς είναι στην καλύτερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ με την δουλειά του και το πόσο καυτή είναι η εταιρεία αυτήν την στιγμή.”

Προηγουμένως υπήρχαν αναφορές πως ο McIntyre είναι χαρούμενος στην θέση την οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή και με τις πιθανές του κόντρες με τους Cody Rhodes και CM Punk.

O McIntyre αντιμετώπισε τον Rhodes σε επεισόδιο του Raw (19/2) στον αρχικό αγώνα όπου η ανάμειξη της Bloodline έκανε τον McIntyre να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα καλύψει τον Rhodes για την νίκη μετά τον Roman Reigns στην WrestleMania 39 τον Απρίλιο του 2023.

Previous
Previous

O Cody Rhodes προκαλεί τον The Rock σε έναν αγώνα

Next
Next

Περισσότεροι αγώνες ανακοινώθηκαν για το AEW Revolution