Περισσότεροι αγώνες ανακοινώθηκαν για το AEW Revolution

Source Credit: AEW

Ακόμα δύο μεγάλοι αγώνες ανακοινώθηκαν για την κάρτα του ανερχόμενου AEW Revolution pay-per-view στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (21/2).

Μετά από ένα βίαιο άνοιγμα στο show όπου ο πρώτος αγώνας τελείωσε ισόπαλος, οι Blackpool Combat Club και FTR δεν σταμάτησαν να μάχονται μέχρι να τους χωρίσουν.

Παρά τις προσπάθειες των security, των διαιτητών και διάφορων παραγόντων, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία και τα νεύρα τους.

Στο τέλος, οι FTR θα προκαλέσουν τους BCC σε έναν αγώνα στο AEW Revolution όπου αυτοί θα δεχτούν.

Αλλού στο show, o Tony Schiavone θα ανακοινώσει πως ο Daniel Garcia θα έχει μία τεράστια ευκαιρία στο AEW Revolution και για αυτό θα θελήσει να του πάρει μία συνέντευξη στο κέντρο του ρινγκ.

Ο Garcia θα αντιμετωπίσει τον Christian Cage για τον TNT τίτλο μετά το τελείωμα του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας όπου ο Cage και η Patriarchy διέλυσαν τους Garcia και Copeland όταν αυτοί μάχονταν για μία ευκαιρία για τον TNT τίτλο.

Στο τέλος αυτής της επίθεσης, ο Adam Copeland δέχτηκε ένα Con-chair-to από την Patriarchy βγάζοντάς τον εκτός δράσης για το άμεσο μέλλον.

Ο Garcia από την άλλη ήταν ενθουσιασμένος για την ευκαιρία, ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη, και επανάφερε την ατάκα ‘restore the feeling’ πριν τον διακόψουν.

Οι Patriarchy θα κάνουν την εμφάνισή τους με τον Cage να αποκαλύπτει ότι ξέρει τα δύσκολα παιδικά του Daniel Garcia, ενώ ξέρει ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει.

Ο Nick Wayne και ο Killswitch θα προσπαθήσουν να επιτεθούν στον Garcia αλλά αυτός θα έχει συμπαράσταση καθώς ο Daddy Magic Matt Menard θα τον βοηθήσει βγάζοντας εκτός τον Killswitch με μία μεταλλική καρέκλα.

Previous
Previous

Το ‘πρόβλημα’ του Drew McIntyre

Next
Next

Επιβεβαιώνεται το Jey Uso vs Jimmy Uso για την WrestleMania 40;