Επιβεβαιώνεται το Jey Uso vs Jimmy Uso για την WrestleMania 40;

Source Credit: WWE

Με την WrestleMania 40 στον ορίζοντα, το WWE ετοιμάζεται για να μας παρουσιάσει έναν από τους πιο αναμενόμενους αγώνες ανάμεσα στα αδέρφια Jimmy και Jey Uso.

Στο χθεσινό main event του Raw (19/2), o GUNTHER υπερασπίστηκε τον Intercontinental τίτλο του εναντίον του Main Event Jey Uso.

O Jey Uso κατάφερε να γκρεμίσει τον μεγαλόσωμο Αυστριακό μετά από 5 διαδοχικά Spear και θα προσγειωθεί πάνω του με το Uso Splash όμως πριν προλάβει ο διαιτητής να μετρήσει μέχρι το τρία, το καμπανάκι θα αρχίσει να χτυπάει επαναλαμβανόμενα.

Θα δούμε έναν κουκουλοφόρο να χτυπάει το καμπανάκι σαν μανιακός για να προκαλέσει πανικό και θα αποκαλυφθεί πως είναι ο Jimmy Uso.

Ο αντιπερισπασμός θα επιτρέψει στον GUNTHER να επανέλθει και να καλύψει τον Jey για την νίκη μετά από ένα αποτυχημένο Uso Splash του τελευταίου.

Ο Jimmy Uso θα κοστίσει στον αδερφό του ακόμα έναν singles τίτλο και θα τον αφήσει αβοήθητο στο κέντρο του ρινγκ μετά από μία επίθεση για να κλείσει το show.

Θα πει στον Jey πως όσο μεγάλο όνομα και να γίνει αυτός θα είναι πάντα ο μεγάλος του αδερφός και θα ανέβει αμέσως στα σκοινιά για να τον λιώσει με δύο διαδοχικά Uso Splash.

Σχεδόν όλοι περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη όμως νομίζω ο Jimmy δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί στον αντιπερισπασμό της Bloodline στον αγώνα του Cody Rhodes ώστε να είναι μία μεγαλύτερη έκπληξη. Τώρα απλά όλοι περίμεναν τον Jimmy να εμφανιστεί.

Previous
Previous

Περισσότεροι αγώνες ανακοινώθηκαν για το AEW Revolution

Next
Next

H Jade Cargill βρίσκεται εκτός μεγάλου αγώνα