H Jade Cargill βρίσκεται εκτός μεγάλου αγώνα

Source Credit: WWE

Παρόλο που αναφορές ήθελαν την Jade Cargill να έπαιρνε μέρος σε έναν μεγάλο αγώνα, αυτό θα αλλάξει λίγες μέρες πριν από το Elimination Chamber premium live event.

Με τις Bianca Belair, Becky Lynch, Liv Morgan, Naomi και Tiffany Stratton να έχουν κλειδώσει ήδη τις θέσεις τους για τον γυναικείο Elimination Chamber, με την τελευταία θέση να κερδίζει η νικήτρια του χθεσινού Battle Royal στο WWE Raw (19/2).

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Jade Cargill θα ήταν η τελευταία διαγωνιζόμενη στο Elimination Chamber match με τις υπόλοιπες ‘φημολογούμενες’ διαγωνιζόμενες να βγαίνουν όπως περιμέναμε.

Το πρόβλημα είναι ότι η Cargill δεν εμφανίστηκε στο Battle Royale και την θέση της πήρε η Raquel Rodriguez, η οποία μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό της.

Η Rodriguez μπήκε στο Battle Royal και κυριάρχησε αποκλείοντας τις περισσότερες αντιπάλους της για να εξασφαλίσει την θέση της στο Elimination Chamber.

Η Jade Cargill ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα βρεθεί στο Elimination Chamber match ούτε στο Battle Royal, ούτε σε ποιο brand θα υπογράψει.

Στο τελευταίο επεισόδιο του SmackDown, o Nick Aldis είχε στο γραφείο του την Cargill και τον Bron Breakker θέλοντας να τους υπογράψει στο μπλε brand, όμως στο τέλος κατάφερε να πείσει μόνο έναν από τους δύο.

Αργότερα στο show, ο Aldis θα εμφανιστεί στην ράμπα έχοντας τον Breakker στο πλευρό του και θα βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο με το SmackDown.

Previous
Previous

Επιβεβαιώνεται το Jey Uso vs Jimmy Uso για την WrestleMania 40;

Next
Next

O Cody Rhodes χάνει αγώνα εξαιτίας της Bloodline