Ο Seth Rollins αποκαλύπτει το μέλλον του μετά τον πραγματικό τραυματισμό του

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Το χθεσινό επεισόδιο του WWE Raw (22 Ιανουαρίου) ξεκίνησε με τον WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins να μιλάει για τον πραγματικό του τραυματισμό που απέκτησε στο show της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Rollins υπέστη ρήξη MCL και μηνίσκου κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Jinder Mahal την προηγούμενη εβδομάδα για τον World Heavyweight τίτλο.

Χθες, εξήγησε ότι ένιωσε το γόνατό του να κουνιέται με έναν τρόπο που δεν θα έπρεπε και όταν έκατσε στα παρασκήνια μετά τον αγώνα άρχισε να τον καταβάλει.

Φοβόταν ότι θα χάσει την WrestleMania και τότε το πλήθος άρχισε έναν ‘No!’ chant.

Επιβεβαίωσε ότι έχει δευτέρου βαθμού ρήξη MCL και μερική ρήξη μηνίσκου όπου με επέμβαση θα μπορέσει να επιστρέψει σε 3 με 4 μήνες.

Ωστόσο, ο Rollins είπε πως θα κάνει ότι μπορεί σε αποκατάσταση για να είναι έτοιμος για την WrestleMania 40, παρά την αντίρρηση των γιατρών.

Ο Gunther και οι Imperium θα τον διακόψουν, με τον Intercontinental Champion να θέλει να πει στον Rollins τι πραγματικά πιστεύει για αυτόν.

Γενικά ο Gunther ήταν ευγενικός με τον Rollins όμως τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να κερδίσει το Royal Rumble και να διαλέξει τον Rollins για αντίπαλό του στην WrestleMania 40.

Οι δύο τους έσφιξαν τα χέρια τους ωστόσο για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο ο Rollins θα πρέπει να είναι έτοιμος για την WrestleMania μιας και δεν θα εγκαταλείψει τον τίτλο του.

Previous
Previous

To Netflix αγοράζει τα δικαιώματα του Monday Night Raw

Next
Next

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους CM Punk και Cody Rhodes μέρες πριν το Royal Rumble