To Netflix αγοράζει τα δικαιώματα του Monday Night Raw

Source Credit: WWE/Netflix

To WWE διάλεξε το Netflix να είναι το καινούργιο σπίτι του Monday Night Raw από το 2025 σύμφωνα με τον πρόεδρο του WWE Nick Khan.

H συμφωνία αυτή προκάλεσε πάρα πολύ περιέργεια όχι μόνο στον κόσμο του wrestling καθώς αυτό θα αλλάξει και τα δεδομένα για αρκετές mainstearm πλατφόρμες.

Το 10-ετή συμβόλαιο είναι κάτι που δεν έχει ξανά κάνει στο παρελθόν το WWE αλλά ούτε το Netflix αλλά όλες τις πιθανές απορίες θέλησε να λύσει ο Nick Khan με την εμφάνισή του στο The Pat McAfee Show.

Συγκεκριμένα είπε:

“Τώρα που κλείσαμε το συμβόλαιο για το SmackDown και την μετάβασή του από το Fox στο USA (Network) αρχίζοντας από τον Οκτώβριο, στρέψαμε την προσοχή μας στο Raw.”

“Δεχτήκαμε αρκετές προτάσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας να είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουν την μετάβαση στο Netflix ζωντανά σε εβδομαδιαία βάση.”

“Η απάντηση από άτομα μέσα από την εταιρεία ήταν αρκετά ενθαρρυντική και θετική καθώς το Netflix βρίσκεται στην κορυφή από τον κόσμο των streaming platforms.”

“Βρίσκονται στην κορυφή εδώ και πολύ καιρό και αυτό σημαίνει ότι όλοι πάνω κάτω έχουμε πρόσβαση σε αυτό μέσω εγγραφής. Για αυτόν το λόγο πιστεύουμε ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία να αναπτύξουμε το WWE κοινό μας ενώ παράλληλα το Netflix θα ανεβαίνει σε ακόλουθους.”

Previous
Previous

O John Cena συζητάει το αποτυχημένο του WWE ντεμπούτο

Next
Next

Ο Seth Rollins αποκαλύπτει το μέλλον του μετά τον πραγματικό τραυματισμό του