O John Cena συζητάει το αποτυχημένο του WWE ντεμπούτο

Source Credit: WWE

Ο John Cena συζητάει το αποτυχημένο του WWE ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2002 όπου διέκοψε τον τότε WWE Champion, Kurt Angle, σε ένα από τα πιο γνωστά segment στην ιστορία της εταιρείας.

Παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει την νίκη σε εκείνο τον αγώνα, μεγάλη μερίδα των οπαδών θυμάται αυτήν την στιγμή σαν την αρχή της Ruthless Aggression Era.

Στην εμφάνισή του στο Impaulsive, ο John Cena συζήτησε το κατά την γνώμη του αποτυχημένο του WWE ντεμπούτο λέγοντας:

“Ο λόγος γιατί δεν δούλεψε είναι επειδή ήμουν εκεί για το ruthless aggression promo αλλά δεν ήμουν ούτε ruthless ούτε aggressive.”

“Έμοιαζα το ίδιο με όλους και ήταν το ντεμπούτο μου. Τώρα απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι ικανός για απίστευτα πράγματα, όπως ο καθένας.”

“Αυτό που ξεχωρίζει τους ανθρώπους είναι η ικανότητα να σε κάνουν να πιστεύεις. Οπότε όταν βγήκα και έριξα σφαλιάρα στον Kurt Angle στο πρόσωπο και είπα ruthless aggression, όλοι είπαν τέλεια.”

“Τότε, δέκα λεπτά μέσα στον αγώνα, σε μία από τις πιο ηχηρές αρένες, όλοι ήταν ήσυχοι. Αυτό απλά ήξερα ότι δεν θα πιάσει.”

“Αργότερα γυρίσαμε ένα μικρό βίντεο στα παρασκήνια με τον Undertaker όπου μου έσφιξε το χέρι και εγώ τον κοιτούσα με θαυμασμό. Κάποιος που είναι επιθετικός και ασυγκράτητος θα τον είχε κλωτσήσει κάτω από την ζώνη.”

“Οπότε δεν κατάλαβα την ευκαιρία που είχα. Είχα δύο λέξεις και με αυτές περιέγραψα τον εαυτό μου σαν ruthlessly aggressive.”

“Η θα μπορούσα να κάνω ένα 180 από αυτό και να είμαι ο μεγαλύτερος ειρηνιστής και καθόλου ασυγκράτητος. Οπότε άμα έλεγα αυτές τις λέξεις και ήμουν το ακριβώς αντίθετο θα είχα μία μεγάλη ευκαιρία.”

“Άμα έλεγα αυτές τις λέξεις και τις τηρούσα θα είχα μία ευκαιρία. Εγώ τις είπα και αγωνίστηκα. Αποτυχία.”

Previous
Previous

Οι συμμετέχοντες του γυναικείου Royal Rumble Match 2024

Next
Next

To Netflix αγοράζει τα δικαιώματα του Monday Night Raw