Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους CM Punk και Cody Rhodes μέρες πριν το Royal Rumble

Source Credit: World Wrestling Entertainment

O CM Punk και ο Cody Rhodes βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στο ρινγκ λίγες μέρες πριν το Royal Rumble 2024, το οποίο και οι δύο είπαν πως θα κερδίσουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE Raw (22 Ιανουαρίου), οι Cody Rhodes και CM Punk είχαν μία έντονη ανταλλαγή στο ρινγκ.

Οι δύο τους ξεκίνησαν δείχνοντας τον σεβασμό τους ο ένας στον άλλο όμως αυτό το κλίμα δεν θα αργήσει να αλλάξει και να γίνει πιο εχθρικό.

Ο Punk ήταν αυτός που πέταξε το πρώτο καρφί στον Cody λέγοντάς του πως αυτός προέρχεται από μία συνηθισμένη οικογένεια και δεν έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτήν την επιχείρηση οπότε είναι περισσότερο το ‘American Dream’ από τον Cody.

Ο Cody θα απαντήσει λέγοντας πως στο, πλέον διάσημο, ‘pipe bomb’ του CM Punk ήταν ένας από αυτούς που πραγματικά εμπνεύστηκε από αυτό ωστόσο αυτός ήταν που πέτυχε όσα είπε ο Punk τότε οπότε αυτό τον κάνει περισσότερο ‘Punk’ από τον CM Punk.

O Punk θα εξηγήσει στον Cody πως θα είναι από εδώ και πέρα η πραγματική εμπειρία για τον δρόμο της WrestleMania λέγοντάς του πως μπορεί να κουβάλησε την εταιρεία στην πλάτη του και να είναι στο εξώφυλλο του video game αλλά ένα ‘μεγαλύτερος αστέρας’ θα έρθει και θα χαλάσει το party, o CM Punk (την ίδια εμπειρία είχε ο CM Punk το 2013 με τον the Rock).

Στο τέλος, ο Punk θα τραβήξει τον Cody προς το μέρος του και θα κολλήσουν κούτελα όμως η φιλία τους θα τος σταματήσει από το να ξεσπάσει μία μάχη.

Previous
Previous

Ο Seth Rollins αποκαλύπτει το μέλλον του μετά τον πραγματικό τραυματισμό του

Next
Next

O Kazuchika Okada θα αποχωρήσει από το NJPW