O Kazuchika Okada θα αποχωρήσει από το NJPW

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο πρώην 7 φορές IWGP World Heavyweight Champion Kazuchika Okada εξήγησε την απόφασή του να φύγει από το NJPW μετά την λήξη του συμβολαίου του.

Στις 18 Ιανουαρίου, το New Japan Pro Wrestling ανακοίνωσε πως ο πρώην IWGP World Heavyweight Champion Kazuchika Okada θα αποχωρήσει από την εταιρεία όταν το συμβόλαιό του τελειώσει στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Οkada θα εμφανιστεί στο New Beginning tour κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου με τα τελευταία του show να είναι στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Sapporo.

Αυτή η ξαφνική ανακοίνωση έκαναν όλο τον κόσμο του wrestling να αναρωτιέται τι θα απογίνει το New Japan και σε ποια εταιρεία θα καταλήξει ο Rainmaker.

Μιλώντας στο Tokyo Sports, ο Kazuchika Okada εξήγησε την απόφασή του να φύγει από το NJPW λέγοντας:

“Πρώτα, το 5ετές συμβόλαιό μου έληγε φέτος. Ήταν καλή ευκαιρία για εμένα να σκεφτώ και κάτι διαφορετικό.”

“Όταν σκέφτηκα την περίπτωση να υπογράψω και άλλο συμβόλαιο με το New Japan Pro Wrestling ή να κοιτάξω σε άλλους κόσμους, σκέφτηκα ότι αυτή θα είναι πιθανώς η τελευταία μου ευκαιρία.”

“Φυσικά μίλησα με την εταιρεία για διάφορα πράγματα και το σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό. Πρόσφατα έκανα την οριστική μου απόφαση.”

Όταν ερωτήθηκε γιατί αποφάσισε να φύγει από το NJPW, ο Okada είπε:

“Αφού ανακοινώθηκε ότι θα αποχωρήσω και θα πάω στο tour ένιωσα άνετα.”

“Αναρωτήθηκα πως θα είναι. Ξεκίνησα την καριέρα μου στο Μεξικό, ήρθα στο NJPW και έγινα ο Rainmaker 12 χρόνια αργότερα.”

“Άμα μείνω εδώ θα μπορώ να παλεύω χωρίς καμία ενόχληση ωστόσο δεν θέλω να είμαι ο ίδιος Kazuchika Okada χωρίς την πείνα.”

“Δεν θέλω να βρεθώ σε μία κατάσταση όπου θα επαναπαυθώ στις δάφνες μου. Αν ήμουν ο ‘άνθρωπος’ Okada, θα είχα φίλους εδώ και θα ήμουν σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον. Αλλά ο ‘παλαιστής’ Okada είναι διαφορετικός.”

Ο Kazuchika Okada θα αντιμετωπίσει τον Hiroshi Tanahashi για τελευταία φορά στο NJPW στις 11 Φεβρουαρίου στο New Beginning στην Οσάκα.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους τελευταίους αγώνες του Okada για το New Beginning στο Sapporo στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Previous
Previous

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους CM Punk και Cody Rhodes μέρες πριν το Royal Rumble

Next
Next

Η επίσημη επιστροφή του Pete Dunne