Η κατάσταση του τραυματισμού του Seth Rollins

Source Credit: WWE

Υπάρχει μία καινούργια ενημέρωση για την κατάσταση του τραυματισμού του Seth Rollins και αναφέρει πόσο καιρό αναμένεται να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Μετά την απουσία του από το Raw μετά την WrestleMania, ο πρώην WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins αναμένεται να πάρει λίγο χρόνο εκτός για να αναρρώσει από τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον Ιανουάριο σε έναν αγώνα με τον Jinder Mahal.

Δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία για την επιστροφή του αλλά όπως ανέφερε ο Dave Meltzer στο F4WOnline Daily Update, το WWE ελπίζει να έχει τον Visionary πίσω μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Ακολουθώντας αυτήν την αναφορά, το Fightful Select έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις καθώς αναμένεται ο Rollins να επιστρέψει στο 2024 WWE Draft στο SmackDown στις 26 Απριλίου είτε στο Raw στις 29 Απριλίου.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για άμα θα μπορέσει να αγωνιστεί τότε ο Rollins καθώς έμεινε μακριά από το ρινγκ για δύο μήνες πριν την WrestleMania 40 προσπαθώντας να αναρρώσει.

Το μεγάλο ερώτημα με τον Rollins είναι άμα θα “ρισκάρει” να επιστρέψει νωρίτερα καθώς είναι γνωστό ότι ταλαιπωρείται και από προβλήματα με την μέση του.

Σε ποιο brand θα θέλατε να δείτε τον Seth Rollins και με ποιον θα ήταν η ιδανική πρώτη του κόντρα χωρίς τον τίτλο του.

Previous
Previous

Νέο μέλος της Bloodline κάνει το ντεμπούτο του στο SmackDown

Next
Next

O Rock θα διακόψει τους πανηγυρισμούς του Cody Rhodes