O Rock θα διακόψει τους πανηγυρισμούς του Cody Rhodes

Source Credit: WWE

O καινούργιος Undisputed WWE Champion Cody Rhodes θα ανοίξει το RAW θέλοντας να γιορτάσει την νίκη του στην WrestleMania 40, αλλά ο The Rock θα είναι αυτός που θα τον διακόψει.

Με το show να αρχίζει, ο Triple H θα είναι αυτός που θα κατέβει πρώτος στο ρινγκ για να μας καλωσορίσει σε μία καινούργια era και θα υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα μας οδηγήσει σε αυτή, τον Cody Rhodes.

Ο Triple H θα παρουσιάσει ένα συγκινητικό βίντεο με την ιστορία του Cody Rhodes και θα τον αφήσει να χαρεί το θερμό καλωσόρισμα του κοινού.

Ο Cody Rhodes ξέρει πως τώρα που είναι πρωταθλητής δεν χρειάζεται να περιμένει στην ουρά για ευκαιρίες καθώς όλοι θα κυνηγάνε αυτόν.

Ο Rock θα τον διακόψει για να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο ωστόσο το κοινό δεν θα τον αφήσει να μιλήσει από τα γιουχαρίσματα.

Ο Rock θα θελήσει να δώσει εύσημα στον Cody μιας και κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που έβαλαν μπροστά του αυτός και ο Roman Reigns.

Θα ρωτήσει τον Cody άμα θα μπορέσει να κρατήσει τον τίτλο του, καθώς είναι ο μόνος που δεν κράτησε στην καριέρα του.

Ο Cody Rhodes θα δεχτεί υπό έναν όρο, να του ανταλλάξει για αυτήν την στιγμή ο Rock τον People’s τίτλο, με αυτόν να δέχεται.

Ο Rock θα φορέσει τον τίτλο του Cody στον ώμο του και θα πει πως του ταιριάζει.

Θα ενημερώσει το κοινό πως θα χρειαστεί να αποχωρήσει, και πάλι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα όμως χαίρεται που κατάφερε να κάνει το professional wrestling cool ξανά.

Θα θυμίσει στον Cody πως στην πρώτη βραδιά της WrestleMania 40 τον κέρδισε και μπορεί να τελείωσε την ιστορία του με τον Roman Reigns, ωστόσο η δικιά του μόλις ξεκίνησε.

Ο Cody θα αναγνωρίσει τον Rock σαν το αφεντικό του, αφού είναι πλέον μέλος του Συμβουλίου, ωστόσο αυτός παραμένει να είναι ο πρωταθλητής του.

Ο Rock θα δώσει κάτι στο χέρι του Cody που πιστεύει θα καταλάβει τι είναι μόνο από την αφή και θα του ζητήσει να μην του ραγίσει ξανά την καρδιά.

Previous
Previous

Η κατάσταση του τραυματισμού του Seth Rollins

Next
Next

Το καινούργιο theme song του AJ Styles στην WrestleMania 40