Νέο μέλος της Bloodline κάνει το ντεμπούτο του στο SmackDown

Source Credit: WWE

Στο πρώτο επεισόδιο του SmackDown μετά την WrestleMania 40, οι Solo Sikoa, Jimmy Uso και Paul Heyman θα βρεθούν μπροστά στο κοινό για ένα in-ring segment ενώ στο τέλος του θα μάθουμε το καινούργιο μέλος της Bloodline.

Πριν το segment, ο Sikoa ήταν εκνευρισμένος όταν είδε ότι τα αποδυτήρια της bloodline πλέον ανήκουν στον καινούργιο Undisputed WWE Champion Cody Rhodes.

Ο Paul Heyman τον συμβούλεψε λέγοντάς του ότι οι νίκες και οι ήττες μετράνε ενώ πρέπει να κερδίσουν και πάλι χρυσό για να έχουν τα αποδυτήριά τους και αυτό ήταν εντολή του Roman Reigns.

Όταν οι τρεις τους βρέθηκαν στο ρινγκ, ο Heyman θα αναφέρει και πάλι την φράση για τις νίκες και τις ήττες, με τον Sikoa να του υποδεικνύει ότι ο Jimmy Uso έχασε από τον Jey Uso στην WrestleMania και κάτι έπρεπε να κάνουν για αυτό.

Ένας κουκουλοφόρος θα επιτεθεί στον Jimmy και θα αποκαλυφθεί πως είναι ο γιος του Haku και πρώην αστέρας του NJPW, Tama Tonga.

Ο Sikoa θα συνεχίσει την επίθεση στον αδερφό του μαζί με τον Tama Tonga παρά τα παρακάλια του Paul Heyman να σταματήσουν καθώς ο Tribal Chief δεν διέταξε για κάτι τέτοιο.

Την ώρα που ο Heyman προσπάθησε να καλέσει τον Roman Reigns, o Sikoa θα του αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια και θα το ποδοπατήσει στο έδαφος παίρνοντας έτσι τα ηνία μίας καινούργιας Bloodline.

Previous
Previous

Η Rhea Ripley εγκαταλείπει τον Women’s World τίτλο

Next
Next

Η κατάσταση του τραυματισμού του Seth Rollins