Η στέψη καινούργιου WWE World Heavyweight πρωταθλητής

Source Credit: WWE

Στο opener της δεύτερης βραδιάς της WrestleMania 40, o Seth Rollins υπερασπίστηκε τον WWE World Heavyweight τίτλο εναντίον του Drew McIntyre σε έναν καταπληκτικό αγώνα.

Ο Drew, με το που χτυπήσει το καμπανάκι, θα εκτελέσει ένα Claymore θέλοντας να αποτελειώσει αμέσως τον Rollins.

Την προσοχή του McIntyre θα τραβήξει ο CM Punk που θα βρεθεί στον σχολιασμό του αγώνα, κάτι που θα εκμεταλλευτεί ο Seth Rollins με δύο διαδοχικά Pedigrees και Stomps.

O McIntyre, μετά από ένα ακόμα Claymore, θα πάει στο τραπέζι των σχολιαστών, κάτι που θα μετανιώσει καθώς το κεφάλι του θα αναπηδήσει σε αυτό μετά από ένα Stomp.

O Rollins θα γυρίσει τον McIntyre στο ρινγκ, όμως θα πέσει θύμα από ακόμα δύο Claymores, με τον Drew να τον καλύπτει για να γίνει ο καινούργιος WWE World Heavyweight πρωταθλητής.

Μετά τον αγώνα, οι δύο τους θα είναι φορτισμένοι συναισθηματικά, με τον Rollins να αναγνωρίζει τον McIntyre σαν πρωταθλητή.

Ο McIntyre θα τρίψει στο πρόσωπο του Punk την νίκη του, όμως ο Punk θα ξαφνιάσει τους πάντες καθώς θα επιτεθεί στον McIntyre αφήνοντάς τον αβοήθητο με συνεχόμενα χτυπήματα με τον νάρθηκά του.

Ο Damian Priest θα τρέξει στο ρινγκ και αφού χτυπήσει τον McIntyre στο κεφάλι με την Money in the Bank βαλίτσα, θα την εξαργυρώσει.

Μετά από ένα South of Heaven Chokeslam, o Priest θα γίνει ο καινούργιος WWE World Heavyweight Champion και θα το γιορτάσει στην ράμπα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Judgment Day.

Previous
Previous

Κατάφερε ο Cody Rhodes να τελειώσει την ιστορία του;

Next
Next

To αποτέλεσμα του μεγαλύτερου tag team match όλων των εποχών