Κατάφερε ο Cody Rhodes να τελειώσει την ιστορία του;

Source Credit: WWE

Στο main event της δεύτερης βραδιάς της WrestleMania 40, o Cody Rhodes προσπάθησε να τελειώσει την ιστορία του και να γίνει ο καινούργιος Undisputed WWE Universal Champion παίρνοντας τον τίτλο από τον Tribal Chief Roman Reigns σε ένα Bloodline Rules match.

O Cody με τον Reigns θα ξεκινήσουν συντηρητικά τον αγώνα καθώς κανένας δεν θέλει να κάνει κάποιο μεγάλο λάθος.

Ο Reigns θα είναι αυτός που θα πάρει αρχικά κεφάλι με ένα Powerbomb στο τραπέζι των σχολιαστών και ένα Superman Punch.

O Cody θα καταφέρει να επανέλθει με ένα Spear και ένα Cross Rhodes, όμως τότε ο Jimmy Uso θα ζαλίσει τον Cody με ένα Superkick.

O Jey θα αναγκαστεί να κατέβει στο ρινγκ για να απωθήσει τον αδερφό του από τον Cody και θα το καταφέρει περνώντας τον εαυτό του και τον Jimmy μέσα από μία στοίβα τραπεζιών.

Ο Cody θα εκμεταλλευτεί τον πανικό και μετά από ένα Spear μέσα από τον προστατευτικό φράχτη, θα προσπαθήσει να αποτελειώσει τον Reigns με μία τριάδα από Cross Rhodes όμως πριν χτυπήσει το τρίτο, ο Solo Sikoa θα τον γκρεμίσει με το Samoan Spike.

O John Cena θα βρεθεί στο πλευρό του Cody και θα βγάλει εκτός τον Sikoa με ένα Attitude Adjustment στο τραπέζι των Ισπανών σχολιαστών.

Ο Rock θα δει ότι το main event πάει να γλιστρήσει από τα χέρια της Bloodline και θα θελήσει να επαναφέρει την τάξη ενώ θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον John Cena.

O Rock θα τον ρίξει με το Rock Bottom και θα βγάλει την Mama Rhodes ζώνη του στην φόρα θέλοντας να χτυπήσει τον Cody.

Το τραγούδι της Shield θα αρχίσει να παίζει με τον Seth Rollins να ετοιμάζεται να επιτεθεί στον Rock με μία καρέκλα αλλά ο Roman Reigns θα τον σταματήσει με ένα Superman Punch.

Την ώρα που ο Rock θα είναι μείνει μόνος στο ρινγκ, τα φώτα θα σβήσουν και μετά από δύο χτυπήματα της καμπάνας, ο Undertaker θα εμφανιστεί από πίσω του για να τον αφοπλίσει με ένα Chokeslam.

Με τα φώτα να επιστρέφουν και τον Undertaker να μην βρίσκεται πλέον στο ρινγκ, ο Roman Reigns θα αρπάξει μία καρέκλα όμως θα αποφασίσει να την σπάσει στην πλάτη του Seth Rollins παίρνοντας εκδίκηση για την Shield μετά από 10 χρόνια, αντί να επικεντρωθεί στον Cody.

O Cody θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και μετά από τρία διαδοχικά Cross Rhodes θα καταφέρει να κρατήσει τους ώμους του Reigns στο έδαφος για να στεφθεί επιτέλους Undisputed WWE Universal πρωταθλητής.

Μετά τον αγώνα, η οικογένεια και οι φίλοι του Cody θα βρεθούν στο ρινγκ για να πανηγυρίσουν μαζί του, με τον καινούργιο πρωταθλητή να αρπάζει ένα μικρόφωνο.

Θα ευχαριστήσει τους πάντες που βρέθηκαν στο πλευρό του αλλά κυρίως δύο άτομα, τον Triple H και τον Bruce Prichard, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα καθώς δεν θα ήταν στο WWE.

Η προσωπική μου άποψη για τον αγώνα είναι πολύ απλή. Μπορεί να ήταν overbooked αλλά ήταν απίστευτα απολαυστικό και μας έβγαλε πάρα πολλά συναισθήματα καθώς αυτός είναι ο λόγος που λατρεύουμε το professional wrestling.

Previous
Previous

Το καινούργιο theme song του AJ Styles στην WrestleMania 40

Next
Next

Η στέψη καινούργιου WWE World Heavyweight πρωταθλητής