To αποτέλεσμα του μεγαλύτερου tag team match όλων των εποχών

Source Credit: WWE

Στο main event της πρώτης βραδιάς της WrestleMania 40, o Cody Rhodes και ο Seth Rollins θα αντιμετωπίσουν τους Roman Reigns και The Rock, όπου το αποτέλεσμα θα κρίνει την συνθήκη του main event της δεύτερης βραδιάς.

Άμα ο Cody Rhodes και ο Seth Rollins κερδίσουν, ο αγώνας για τον Undisputed WWE Universal τίτλο θα είναι χωρίς την ανάμειξη της Bloodline, όμως άμα ο Rock και ο Reigns είναι αυτοί που θα βγουν νικητές, τότε θα είναι υπό κανόνες της Bloodline.

O Rock θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνα μετά από οκτώ χρόνια, όμως ο Reigns και ο Rollins θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες θα αρχίσουν να παλεύουν προς το κοινό, με τον Rock να φωνάζει στον διαιτητή πως άμα τους μετρήσει εκτός ρινγκ τότε θα τον απολύσει.

O Cody θα πάρει το hot-tag μετά από ένα Stomp του Rollins στον Rock και θα πάει να καλύψει τον Reigns μετά από έναν συνδυασμό από Stomp και Cross Rhodes όμως ο Rock θα τραβήξει τον διαιτητή εκτός ρινγκ.

Ο Rock θα ξεφορτωθεί τον Rollins την ώρα που ο Reigns θα χτυπήσει κάτω από την ζώνη τον Cody και θα τον διπλώσει στα δύο με ένα Spear δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο Rock θα εμφανίσει την ζώνη του με το αίμα του Cody πάνω και θα κατευθυνθεί προς την μαμά του Rhodes λέγοντάς της πως μόνο τα δάκρυά της λείπουν από αυτήν.

Ο Cody θα αρπάξει την ζώνη από τα χέρια του Rock και θα τον χτυπήσει με ένα Cody Cutter όμως πριν προλάβει να εκτελέσει το Cross Rhodes, o Reigns θα τον σταματήσει με Superman Punch.

O Reigns θα πετύχει με ένα Spear τον Rock, κατά λάθος, ενώ ο Rollins και ο Cody θα τους χτυπήσουν με ταυτόχρονα Pedigrees.

O Cody θα περάσει τον Rock μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών με ένα Rock Bottom, την ώρα που ο Reigns θα στείλει τον Rollins μέσα από τον προστατευτικό φράχτη με ένα Spear.

O Cody θα βρεθεί στο ρινγκ με τον Reigns και θα τον ζαλίσει με δύο Cross Rhodes, όμως όταν θα πάει για το τρίτο, ο Rock θα τον χτυπήσει στην πλάτη με την ζώνη του.

Ο Rock θα μπει στο ρινγκ μετά από ένα Spear του Reigns στον Cody και με έναν συνδυασμό Rock Bottom - People’s Elbow θα καλύψει τον Cody για να πάρει την νίκη.

Ο αγώνας για τον Undisputed WWE Universal τίτλο την δεύτερη βραδιά της WrestleMania ανάμεσα στον πρωταθλητή Roman Reigns και τον διεκδικητή Cody Rhodes θα είναι υπό κανόνες της Bloodline.

Previous
Previous

Η στέψη καινούργιου WWE World Heavyweight πρωταθλητής

Next
Next

Η σειρά των αγώνων της WrestleMania 40