Ο MJF δείχνει τον πραγματικό του εαυτό

Source Credit: AEW

Μετά από μία καταπληκτική αναμέτρηση του Will Ospreay με τον Daniel Garcia για τον International τίτλο στο main event του AEW Dynamite Beach Break, o MJF θα επιστρέψει στον πραγματικό του εαυτό και θα επιτεθεί στον Daniel Garcia.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο MJF θα δώσει το diamond ring του στον Garcia και θα προσπαθήσει να τον πείσει να το χρησιμοποιήσει, κάτι που θα του κοστίσει τον αγώνα καθώς ο Ospreay θα τον ξαφνιάσει με το Hidden Blade για την νίκη.

Ο MJF θα θελήσει να ανεβάσει το ηθικό του Garcia μετά την ήττα του λέγοντάς του πως αυτός φταίει για τον αγώνα όμως πριν οι δύο τους προλάβουν να δώσουν τα χέρια, ο MJF θα τον κλωτσήσει κάτω από την ζώνη.

Ο MJF θα ανοίξει το κεφάλι του Garcia, αλλά και του Daddy Magic ο οποίος θα προσπαθήσει να τον σώσει, χρησιμοποιώντας το diamond ring και θα αρχίζει να φωνάζει στο κοινό να το βουλώσει.

Με τον Garcia να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο MJF θα τον ανεβάσει στα σκοινιά και θα προσπαθήσει να του σπάσει τον αυχένα με ένα Elevated Piledriver.

Η ιατρική ομάδα και παραγωγοί του AEW θα θελήσουν να σταματήσουν τον MJF αλλά αυτός που θα καταφέρει να τον απομακρύνει από τον Garcia είναι ο Will Ospreay.

Με τον MJF να φεύγει από το κοινό, η τελευταία εικόνα του AEW Dynamite Beach Break θα είναι ο Garcia να φεύγει από το ρινγκ πάνω σε ένα φορείο.

Previous
Previous

H Mercedes Mone είναι, και επίσημα, heel

Next
Next

Ο Sika Anoa’i έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών