H Mercedes Mone είναι, και επίσημα, heel

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite Beach Break, η Britt Baker θα κάνει την επιστροφή της στην τηλεόραση όμως ο εορτασμός για την νίκη της Mercedes Mone στο Forbidden Door θα την διακόψει.

H Britt Baker θα εξηγήσει ότι έλειπε για 10 μήνες επειδή είχε ένα πρόβλημα με την μέση της αλλά αυτός δεν ήταν ο κυριότερος λόγος που έμεινε εκτός δράσης.

Θα αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που θεωρούν σαν μικρό εγκεφαλικό, τον Νοέμβριο του 2023 αφού άρχισε να χάνει τον έλεγχο του δεξιού της χεριού.

Θα στρέψει την προσοχή της στην Mercedes Mone λέγοντας πως σε αντίθεση με την TBS πρωταθλήτρια, αυτή δεν χρειάζεται να χειραγωγεί τους οπαδούς της για να τραγουδούν συνθήματα με την μουσική της.

Η συνέντευξη της Baker θα διακοπεί από ένα βίντεο όπου θα δούμε την Mone να φτάνει στην αρένα και τους Young Bucks να είναι αυτοί που θα την χαιρετήσουν πρώτοι λέγοντάς της να πάει στο ρινγκ όπου την περιμένει ένας εορτασμός για την νίκη της στο Forbidden Door. Η Mone θα είναι πολύ φιλική με τους Bucks.

Παρόλο που η Britt Baker βρισκόταν ακόμα στο ρινγκ, μέλη της παραγωγής θα αρχίσουν να στολίζουν το ρινγκ για τον εορτασμό της Mone.

Η Mone θα κατέβει στο ρινγκ, από το τούνελ των heel για πρώτη φορά από την μέρα που βρέθηκε στο AEW, και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Baker.

H Baker θα προκαλέσει την Mone σε έναν αγώνα στο AEW All In London στο Wembley αλλά η Mone θα πει στην Baker να επιστρέψει στην ουρά.

Η Baker θα αναρωτηθεί που είναι η ουρά, με την Mone να απαντάει λέγοντας ότι υπάρχει τίμημα με όποιον μπλέκεται μαζί της για να τελειώσει το segment.

Όλα δείχνουν ότι κατευθυνόμαστε σε έναν αγώνα την Mone με την Britt Baker στο All In όπου η Mone θα είναι το heel και η Baker στο babyface.

Previous
Previous

Ο John Cena ανακοινώνει την ημερομηνία της απόσυρσής του

Next
Next

Ο MJF δείχνει τον πραγματικό του εαυτό