Ο Sika Anoa’i έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών

Sika and Roman

Source Credit: Twitter

Ο θρύλος του wrestling Leati Sika Amituana’i Anoa’i, γνωστός στον κόσμο σαν Sika Anoa’i σαν μέλος των Wild Samoans, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο Sika προπονήθηκε από τον αδερφό του Afa και έκανε το ντεμπούτο του το 1973. Οι δύο τους αγωνίστηκαν σε διάφορα promotions ανά τον κόσμο πριν από το ντεμπούτο τους στο τότε WWF τον Ιανουάριο του 1980. Ο Sika κατάφερε να στεφθεί WWF World Tag Team Champion τρεις φορές μαζί με τον αδερφό του με την ομάδα των Wild Samoans.

O Sika και ο Afa μπήκαν στο WWE Hall of Fame σαν μέρος της ομάδας του 2007 με τελευταία του εμφάνιση να είναι στο WWE Hell in a Cell 2020 όπου έδωσε σαν δώρο στον γιο, του Roman Reigns, τα Ulafala lei μετά την νίκη του επί του Jey Uso.

O πρώην Undisputed WWE Universal Champion Roman Reigns έγραψε στο Twitter για την απώλεια του πατέρα του:

H οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε για την υποστήριξη στο όνομα του πατέρα μου, Pola’ivao Leati Sika Anoa’i, ο οποίος μείνει στις μνήμες μας σαν το ένα μισό από την Wild Samoans tag team. Ο πατέρας μου είχε μία βαθιά επίδραση σε όλη μου την οικογένεια και είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τα θεμέλια που μας έβαλε. Δεν υπάρχει τρόπος να γεμίσει το κενό που άφησε η απώλειά του αλλά οι αδερφές μου και εγώ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιπροσωπεύουμε αυτόν και την υστεροφημία του.

Επαναπαύσου στην εξουσία, μπαμπά. Σε αγαπάμε.

Previous
Previous

Ο MJF δείχνει τον πραγματικό του εαυτό

Next
Next

Ο Bo Dallas μιλάει για τον θάνατο του Bray Wyatt στο WWE Raw