Ο Jon Moxley μιλάει για τον αλκοολισμό και την απεξάρτησή του

Jon Moxley AEW

Source Credit: AEW

Στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της Renee Paquette, The Sessions, ο άνδρας της και πρώην AEW World Champion, Jon Moxley, ανοίχτηκε για τον λόγο που έμεινε μακριά από το ρινγκ στα τέλη του 2021 και πως κατάφερε να ησυχάσει τους εσωτερικούς του δαίμονες.

Ο Moxley μίλησε για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, ο αλκοολισμός, και πως πήρε την απόφαση να κλειστεί από μόνος του σε κέντρο αποτοξίνωσης. Συγκεκριμένα είπε:

“Παρόλο που δεν τράκαρα ή δεν φερόμουν άσχημα σε κανέναν ενώ ήμουν μεθυσμένος έκανα αρκετές προσπάθειες να το κόψω αλλά δεν μπορούσα. Στην πρώτη φορά που έκανα την προσπάθεια να το κόψω προσπάθησα μόνος μου κάτι που αποδείχτηκε λάθος γιατί αργότερα έμαθα πως άμα το σώμα σου έχει συνηθίσει να λειτουργεί με αλκοόλ η απότομη διακοπή μπορεί να προκαλέσει επιληψία ή και εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να ζω με τον φόβο ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο οπότε επέστρεψα σχετικά γρήγορα στο αλκοόλ. Πλέον έχουμε αποκτήσει μία κόρη. Ήθελα να σταματήσω πριν γεννηθεί αλλά δεν τα κατάφερα. Με την γέννησή της φοβόμουν να την πάρω στην αγκαλιά μου σε περίπτωση που μου έπεφτε. Δεν μπορούσα να χαρώ το παιδί μου δεν μπορούσα να χαρώ το Wrestling. Μου φαινόταν ηλίθιο να ζητήσω βοήθεια γιατί έλεγα σιγά μωρέ όποτε θέλω μπορώ να το κόψω αλλά δεν το έκανα. Ένιωθα πως άμα δεν σταματήσω πως θα πεθάνω και για αυτό μία μέρα, την ημέρα του Hallowen, μπήκα στο σπίτι μας και απλά ανακοίνωσα στην γυναίκα μου πως πρέπει να πάω στην αποτοξίνωση. Δεν με ένοιαζε τι θα σκεφτόντουσαν στην δουλειά μου ή που μετακομίζαμε απλά ήξερα ότι ήμουν επικίνδυνος κοντά στην οικογένειά μου. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις και εμπειρίες στην ζωή μου αλλά εκεί φαίνεται πόσο δυνατός είσαι. Εν μέρη ντρεπόμουν για το τι θα έλεγε ο κόσμος ή τα άτομα για τα οποία δουλεύω αλλά όλοι ήταν πλήρως υποστηρικτικοί. Πιστέψτε με, ο κόσμος θα χαρεί να ακούσει ότι πήγες σε απεξάρτηση καθώς φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά με εσένα και ήμουν στην θέση σου ξέρω δεν κάνεις όσο καλή δουλειά πιστεύεις για να το κρύψεις. Πλέον έχω αντικαταστήσει τα αλκοολούχα ποτά με μπύρες χωρίς αλκοόλ. Το είχα σαν τελετουργία πως πριν και μετά το ματς πρέπει να πιώ μερικές μπύρες και το συνεχίζω ακόμα και τώρα αλλά δεν έχουν αλκοόλ. Σε κάθε μου ταξίδι ψάχνω να βρω μαγαζιά που να πουλάνε αυτές τις μπύρες γιατί έτσι υπενθυμίζω στον εαυτό μου καθημερινά τον αγώνα που κάνω για να μείνω καθαρός. Έχω περάσει πολλά δύσκολα βράδια με το σώμα μου να αναζητάει το αλκοόλ αλλά το να ξυπνάς το πρωί με καθαρό κεφάλι και να μπορείς να χαίρεσαι την οικογένεια και την δουλειά σου είναι ένα συναίσθημα που δεν θέλω να το χάσω με τίποτα.”

Ο Moxley συνέχισε την συνέντευξη μιλώντας για τον ανερχόμενό του αγώνα με τον Hiroshi Tanahashi στο Forbidden Door, για την σχέση του με τον Bryan Danielson, William Regal και Wheeler Yuta και τα αισθήματα που βιώνει σαν πατέρας.

Πραγματικά μία μοναδική συνέντευξη όσον αφορά το κομμάτι του αλκοολισμού και μία υπενθύμιση στον κόσμο πως μόνοι μας δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα και δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε να ζητάμε βοήθεια.

Εμείς από το Wrestling Piece παροτρύνουμε εσάς και τους αγαπημένους σας που μπορεί να αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα να μιλήσετε με κάποιον ειδικό καθώς ποτέ δεν είναι αργά να νικήσετε τους δαίμονές σας.

Previous
Previous

Ο Vince McMahon πλήρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια σε 4 γυναίκες για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Next
Next

Το ερωτικό σκάνδαλο του Vince McMahon