Το ερωτικό σκάνδαλο του Vince McMahon

Vince McMahon on Smackdown

Source Credit: WWE

Όπως αναφέρθηκε από το Wall Street Journal, το WWE ερευνά ένα “μυστικό” διακανονισμό αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων που φαίνεται ο Vince McMahon να πλήρωσε μία πρώην εργαζόμενη που φαίνεται να είχε σχέση μαζί της.

Η πρώην εργαζόμενη φημολογείται πως έφυγε από την εταιρεία τον Ιανουάριο του 2022, αφού προσλήφθηκε το 2019 σαν βοηθός δικηγόρου, και η “ξεχωριστή συμφωνία”, όπως αναφέρεται, της απαγορεύει να μιλήσει για την σχέση της με τον McMahon.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του WWE ξεκίνησε μια έρευνα τον Απρίλιο και φαίνεται να ξέθαψε και άλλες μη αποκαλυπτόμενες συμφωνίες παρόμοιας φύσης που εμπλέκεται ο McMachon αλλά και ο τωρινός Υπεύθυνος Σχέσεων για τα ταλέντα του WWE, John Laurinaitis.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν πως ο McMahon χρησιμοποίησε προσωπικά του χρήματα για να πληρώσει την πρώην εργαζόμενη και όχι χρήματα της εταιρίας.

Φημολογείται πως το Συμβούλιο έμαθε για τον διακανονισμό μετά από μια σειρά ανώνυμων e-mails που στάλθηκαν από άτομο που ισχυρίζεται πως είναι φίλος της πρώην βοηθού.

Στο πρώτο email γράφεται πως ο McMahon προσέλαβε την γυναίκα με μισθό 100.000$ αλλά τον ανέβασε αμέσως σε 200.000$ μόλις ξεκίνησαν να συνευρίσκονται σεξουαλικά. Φημολογείται επίσης πως ο McMahon την “έδινε σαν παιχνίδι” στον Laurinaitis.

Το email έλεγε “Η φίλη μου ήταν αρκετά φοβισμένη και παραιτήθηκε αμέσως μόλις ο Vince McMahon και ο δικηγόρος του Jerry την πλήρωσαν εκατομμύρια για να μην μιλήσει”.

Το NDA αξίας $3 εκατομμυρίων θα παρέχει στην πρώην εργαζόμενη $1 εκατομμύριο άμεσα ενώ τα υπόλοιπα $2 εκατομμύρια θα πληρωθούν μέσα σε μία πενταετία.

Το WWE έστειλε στο προσωπικό του το παρακάτω μήνυμα:

“Το Wall Street Journal δημοσιοποίησε μια αναφορά για το WWE με κατηγορίες τις οποίες εμείς και το Διοικητικό Συμβούλιο παίρνουμε στα σοβαρά.”

O Vince McMahon παραιτήθηκε προσωρινά από Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του WWE με την κόρη του, Stephanie McMahon, να χρίζεται προσωρινή του αντικαταστάτρια.

Ο Vince μίλησε για την κατάσταση αυτή και είπε:

“Πρόκειται να συνεργαστώ πλήρως για την έρευνα από την Ειδική Επιτροπή και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω. Επίσης είμαι έτοιμος να αποδεχτώ όλα τα ευρήματα και το αποτέλεσμα της έρευνας, όποιο και αν είναι αυτό.”

Previous
Previous

Ο Jon Moxley μιλάει για τον αλκοολισμό και την απεξάρτησή του

Next
Next

Τα ματς που ανακοινώθηκαν για το Rampage με συμμετοχή NJPW