Ο Vince McMahon πλήρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια σε 4 γυναίκες για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Vince McMahon

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Μία νέα έκθεση από την Wall Street Journal αναφέρει ότι ο Vince McMahon συμφώνησε να πληρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 16 χρόνια για να καθησυχάσει τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση και απιστία.

Αυτά τα χρήματα λέγεται ότι πήγαν σε τέσσερις γυναίκες που υπέγραψαν συμφωνίες με τον McMahon που τις εμποδίζουν να «συζητήσουν πιθανές νομικές αξιώσεις εναντίον ή τις σχέσεις τους με» τον McMahon.

Αυτό περιλαμβάνει μία πληρωμή 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε μία πρώην παλαιστή που ισχυρίστηκε ότι ο McMahon την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. Άτομα κοντά στο θέμα, που συνέβη το 2005, είπαν πως όταν αυτή τον απέρριψε για περαιτέρω σεξουαλικές συναντήσεις αυτός την απέλυσε ενώ αρνήθηκε να της ανανεώσει το συμβόλαιό της. Λέγεται ότι η παλαίστρια και ο δικηγόρος της διαπραγματεύτηκαν την πληρωμή για τη σιωπή της το 2018.

Σε μια διαφορετική συμφωνία, φημολογείται ότι μία εργαζόμενη του WWE πληρώθηκε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια το 2008 αφού παρουσίασε στην εταιρεία γυμνές φωτογραφίες που είχε λάβει από τον McMahon και ισχυρίστηκε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά στη δουλειά.

Και σε μία ακόμα συμφωνία του 2006, μία πρώην μάνατζερ που εργαζόταν για τον McMahon για περίπου 10 χρόνια και φέρεται να είχε ξεκινήσει μία σεξουαλική σχέση μαζί του. Πιστεύεται ότι πληρώθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για να μείνει σιωπηλή για την σχέση τους.

Αυτή είναι η συνέχεια της προηγούμενης συμφωνίας με την βοηθό δικηγόρου (που μπορείτε να δείτε εδώ) αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το διοικητικό συμβούλιο του WWE διερευνά τη συμφωνία με την βοηθό και την προαναφερθείσα συμφωνία του 2018 με την πρώην παλαιστή.

Το συμβούλιο ερευνά επίσης ισχυρισμούς που φέρουν τον John Laurinaitis να είχε σεξουαλική σχέση με την ίδια δικηγόρο, κάτι που αναφέραμε και παλιότερα.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο εξετάζει μία συμφωνία 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Laurinaitis. Η υπόθεση πήρε μέρος το 2012 με μία πρώην υπάλληλο που ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση μαζί του και μόλις τον χώρισε αυτός την απέλυσε.

Previous
Previous

ΕΚΤΑΚΤΟ- O Vince McMahon ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το WWE

Next
Next

Ο Jon Moxley μιλάει για τον αλκοολισμό και την απεξάρτησή του