ΕΚΤΑΚΤΟ- O Vince McMahon ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το WWE

Vince McMahon

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο Vince McMahon ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από το WWE και από όλους του ρόλους του, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής του δημιουργικού τομέα.

Το WWE εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Vince McMahon δημοσίευσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Καθώς πλησιάζω τα 77 μου χρόνια, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του WWE. Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν προνόμιο να βοηθήσω το WWE να σας χαρίσει, να σας εμπνεύσει, να σας ενθουσιάσει, να σας εκπλήξει και να σας διασκεδάζει πάντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη σημαντική συμβολή στην επιτυχία μας, και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προηγούμενους και παρόντες Σούπερ Σταρ και τους υπαλλήλους μας για την αφοσίωση και το πάθος τους για την επωνυμία μας. Το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μας που μας επιτρέπουν να μπαίνουμε στα σπίτια σας κάθε εβδομάδα και είναι η επιλογή σας για διασκέδαση. Τρέφω τη βαθύτατη εκτίμηση και θαυμασμό για τις γενιές των θαυμαστών μας σε όλο τον κόσμο που τους άρεσε, τους αρέσει αυτή τη στιγμή και μερικές φορές αγαπούν ακόμα τη μορφή της αθλητικής ψυχαγωγίας μας.

«Το παγκόσμιο κοινό μας μπορεί να παρηγορηθεί γνωρίζοντας ότι το WWE θα συνεχίσει να σας διασκεδάζει με την ίδια αφοσίωση και πάθος όπως πάντα. Είμαι εξαιρετικά βέβαιος για τη συνεχή επιτυχία του WWE και αφήνω την εταιρεία μας στα ικανά χέρια μιας εξαιρετικής ομάδας Σούπερ Σταρ, υπαλλήλων και στελεχών – ιδιαίτερα, της Πρόεδρου και Συνδιευθύνοντος Συμβούλου Stephanie McMahon και του Συνδιευθύνοντος Συμβούλου Nick Khan. Ως μέτοχος της πλειοψηφίας, θα συνεχίσω να υποστηρίζω το WWE με όποιον τρόπο μπορώ. Ευχαριστώ προσωπικά την κοινότητα και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο για την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Τότε. Τώρα. Για πάντα. Μαζί."

Previous
Previous

Ο CM Punk εκτοξεύει πυρά προς τους AEW EVPS, Adam Page και τον Colt Cobana στο All Out Media Scrum

Next
Next

Ο Vince McMahon πλήρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια σε 4 γυναίκες για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό