Ο CM Punk εκτοξεύει πυρά προς τους AEW EVPS, Adam Page και τον Colt Cobana στο All Out Media Scrum

CM Punk at AEW Media Scrum

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο CM Punk εκτόξευσε πυρά προς τους AEW EVPs (τους Young Bucks και τον Kenny Omega), τον Colt Cobana, τον MJF και τον Hangman Adam Page κατά την διάρκεια του AEW All Out Media Scrum.

Ο Punk και ο Tony Khan αρχικά ερωτήθηκαν για την κατάσταση του Colt Cobana στο AEW, κάτι που οδήγησε τον Punk να κατηγορήσει τους EVPs και τον Page:

Είναι το 2022, δεν είμαι φίλος με αυτόν τον τύπο τουλάχιστον από το 2014/τέλη του 2013 και το γεγονός ότι πρέπει να κάτσω εδώ επειδή έχουμε ανεύθυνους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται EVPs ενώ δεν θα μπορούσαν να διευθύνουν ένα γαμ***νο Target, και διαδίδουν ψέματα και σκ**α και αναγγέλλουν σε ένα μέσο ενημέρωσης ότι εξαιτίας μου κάποιο απολύθηκε όταν δεν έχω να κάνω τίποτα μαζί του, δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του, δεν με νοιάζει πού δουλεύει, που δεν δουλεύει, που τρώει, που κοιμάται. Και το γεγονός ότι πρέπει να σηκωθώ εδώ και να το κάνω αυτό το 2022 είναι ντροπιαστικό.

Τι έκανα σε αυτόν τον κόσμο για να μου αξίζει ένας άμυαλος γαμ***νος ηλίθιος όπως ο Hangman Adam Page να βγει στην εθνική τηλεόραση και να κάνει γαμ***νες δουλειές για την εικόνα του. Τι έκανα ποτέ; Δεν έκανε τίποτα.

Δεν είναι η θέση (του Tony Khan) να το κάνει ξεκάθαρο. Υπάρχουν άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται EVPs που θα έπρεπε να γνωρίζουν γαμ***να καλύτερα.

Προσπαθώ να διευθύνω μια γαμ***νη επιχείρηση, και όταν κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα σε αυτήν την επιχείρηση θέτει σε κίνδυνο το πρώτο σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων που αυτή η εταιρεία έχει χτίσει ποτέ, από την πλάτη μου, και πηγαίνει στην εθνική τηλεόραση και το κάνει αυτό, είναι ντροπή για αυτόν τον κλάδο, είναι ντροπή για αυτήν την εταιρεία.

Είμαστε πολύ πιο πέρα ​​από τη συγγνώμη. Του έδωσα μία γαμ***νη ευκαιρία, δεν λύθηκε, και είδατε τι έπρεπε να κάνω, κάτι που είναι πολύ λυπηρό, χαμηλώνοντας τον εαυτό μου στο γαμ***νο επίπεδό του, αλλά σε αυτό βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Και θα εξακολουθώ να περπατάω πάνω-κάτω σε αυτόν τον διάδρομο και να λέω: «Αν έχεις γαμ***νο πρόβλημα μαζί μου, έλα σε εμένα.

Αυτά τα σχόλια έρχονται μετά από φήμες που έφεραν τον Punk σαν υπεύθυνο για την ξαφνική εξαφάνιση του Colt Cobana από την τηλεόραση του AEW, κάτι που ο Punk αρνήθηκε.

Ο Punk ξεκαθάρισε για το σχόλιό του για τους EVPs λέγοντας:

Επειδή είσαι EVP, δεν προσπαθείς να χαλάσεις την εικόνα του κορυφαίου babyface που έχεις βάζοντας μία μερίδα του κοινού του ίντερνετ να τον μισούς για κάτι γαμ***νες φήμες. Αυτό με τσατίζει. Πατώντας πάνω στο πέος σου προσπαθείς να βγάλεις γαμ***να λεφτά, να πουλήσεις εισιτήρια, να γεμίσεις αρένες και αυτοί οι ηλίθιοι νομίζουν είναι στην Reseda (περιοχή που ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Young Bucks)

Αναφέρθηκε ξανά για τον Hangman Adam Page λέγοντας:

Τα αποδυτήριά μας, για όλη την γνώση και την εξυπνάδα που έχουν, δεν αξίζουν τίποτα όταν έχεις έναν άμυαλο ηλίθιο που δεν έχει κάνει τίποτα στην επιχείρηση να κάνει δημόσιες συνεντεύξεις και να λέει ότι ‘Εγώ δεν δέχομαι συμβουλές’. Προς νομίζεις ότι είσαι; Αυτό είναι ηλίθιο. Πάνε γαμ**ου. Έτσι νιώθω για εσένα. Σε προκαλώ να το πεις αυτό στο πρόσωπο του Terry Funk ‘Δεν σας ακούω κ. Funk, ξέρω τι κάνω’. Γίνε ενήλικας.

Για τον MJF είχε να πει:

Έχω κουραστεί να παλεύω με αυτούς τους βλάκες, έχω κουραστεί να παλεύω με παιδιά τα οποία νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα… αλλά δεν είμαι το αφεντικό… Νομίζω ότι ο Max είναι ένας υπέρ-ταλαντούχος άνθρωπος αλλά αυτό πάει σε όλους όσους δεν θέλουν να βρίσκονται στα αποδυτήρια. Το χόρτο δεν είναι πιο πράσινο στην άλλη μεριά, το χόρτο είναι πιο πράσινο εκεί που το ποτίζεις. Στον Max αρέσει να χε**ι εκεί που τρώει αντί να ποτίζει το χόρτο οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό.

Αναφέρθηκε ξανά για τον Colt Cabana:

Ο λόγος που ποτέ δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου είναι επειδή όταν το κάνεις, φαίνεται σαν αμυντική στάση… Είμαι πολύ, πολύ στεναχωρημένος σήμερα που έπρεπε να ανέβω εδώ σήμερα και να πω το όνομά του γιατί δεν το αξίζει. Μιλώντας για αυτό τα γεγονότα είναι γεγονότα σωστά; Ονομάστε μου δύο άτομα που έβγαλαν τα περισσότερα λεφτά εξαιτίας του ονόματος CM Punk. [κοιτάζει τον Tony Khan] Δεν νομίζω ότι έχεις φτάσει ακόμα εκεί, το πρώτο είναι ο Vince McMahon και το δεύτερο είναι ο Scott Colton (Colt Cabana).

Κλείνοντας την εμφάνισή του μπροστά στα media είπε:

Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ και να είστε πιο υπεύθυνοι με τις ειδήσεις που παίρνεται από συγκεκριμένα άτομα. Απλά θυμηθείτε ότι είμαστε άνθρωποι.

Previous
Previous

Δαγκωματιές και καρέκλες πετάχτηκαν κατά την διάρκεια καυγά μεταξύ του CM Punk και των EVPs του AEW

Next
Next

ΕΚΤΑΚΤΟ- O Vince McMahon ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το WWE