Δαγκωματιές και καρέκλες πετάχτηκαν κατά την διάρκεια καυγά μεταξύ του CM Punk και των EVPs του AEW

CM Punk

Source Credit: All Elite Wrestling

Μετά την εμφάνιση του CM Punk στο Media Scrum του AEW, και τα σκληρά λόγια που είχε να πει για μερικούς συναδέλφους του, ο Dave Meltzer με τον Bryan Alvarez αναφέρουν στο Wrestling Observer Radio ότι:

Alvarez: Ακούσαμε ότι υπήρξε καυγά μετά την αποχώρησή του (Punk) από τη συνέντευξη Τύπου. Ήταν προφανώς πολύ νευριασμένος και είχαμε πολλές, πολλές πηγές που αναφέρουν ότι υπήρξε καβγάς. Δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω όλα όσα συνέβησαν, αλλά πολλοί είπαν ότι υπήρξε καυγάς με τον Punk και τους Young Bucks. Δεν ξέρω ποιος άλλος ήταν εκεί, αλλά συνέβη, και όλοι το ήξεραν, ενώ ένας φρουρός έφυγε τρέχοντας από τη συνέντευξη Τύπου.

Θα υποθέσω ότι υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν τη συνέντευξη Τύπου που γνώριζαν ότι είχε συμβεί αυτό, αλλά ο Tony Khan δεν ήξερε ότι είχε συμβεί επειδή ο Tony Khan δεν είχε το τηλέφωνό του και κανείς δεν του το είπε μέχρι τότε.

Meltzer: Υπήρχε συμπλοκή. Ό,τι και αν σημαίνει αυτή η λέξη.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ανέφεραν στο Wrestling Observer ότι υπήρχε καβγάς μεταξύ τους με τον Punk να τον ξεκινάει προσπαθώντας να πετύχει με γροθιές τον Matt Jackson. Ο Ace Steel φέρεται ότι πέταξε μία καρέκλα και πέτυχε τον Nick Jackson στο μάτι.

Η αναφορά λέει ότι ο προπονητής του CM Punk και παραγωγός του AEW, Ace Steel, φέρεται να “δάγκωσε τον Kenny Omega και να του τράβηξε τα μαλλιά”.

Δυστυχώς φαίνεται πως ο Tony Khan έχει χάσει τον έλεγχο στην κορυφή της εταιρείας του με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα με το λεπτό.

Previous
Previous

Το τέλος του CM Punk με το AEW;

Next
Next

Ο CM Punk εκτοξεύει πυρά προς τους AEW EVPS, Adam Page και τον Colt Cobana στο All Out Media Scrum