H Imperium διασπάται μετά την επιστροφή του GUNTHER

Source Credit: WWE

O GUNTHER θα επιστρέψει στο WWE μετά την ήττα του στην WrestleMania 40 έχοντας στο πλευρό του τον Ludwig Kaiser και τον Giovanni Vinci όμως θα γυρίσει στα παρασκήνια με μόλις έναν από τους δύο.

Στο in-ring segment ο GUNTHER θα ευχαριστήσει τον Sami Zayn που τον απελευθέρωσε από τον τίτλο του και του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στο να είναι ο κυνηγός και όχι ο κυνηγημένος.

Ο GUNTHER θα ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στο 2024 King of the Ring.

Αυτό θα φέρει στο προσκήνιο τους New Day με τον Xavier Woods να λέει πως θα μπει και αυτός στο King of the Ring θέλοντας να το κερδίσει για δεύτερη φορά.

Ο GUNTHER θα στείλει τα υπόλοιπα μέλη της Imperium να ‘κανονίσουν’ το πρόβλημα των New Day αλλά αυτοί θα αποτύχουν σε έναν tag team αγώνα.

Με τους Vinci και Kaiser να βρίσκεται μόνοι, ο Kaiser θα επιτεθεί στον Vinci στην περιοχή του ρινγκ με security και παραγωγούς να προσπαθούν να τον απομακρύνουν.

Παρά τις προσπάθειές τους, ο Kaiser θα ξεφύγει και θα κλωτσήσει το κεφάλι του Vinci στα μεταλλικά σκαλιά, γράφοντάς τον έτσι εκτός τηλεόρασης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στα παρασκήνια, ο Ludwig Kaiser θα συναντηθεί με τον GUNTHER ο οποίος φαίνεται ικανοποιημένος με την κατάσταση.

Previous
Previous

Αστέρες του AEW επιτέθηκαν στον Tony Khan

Next
Next

Η Becky Lynch κερδίζει τίτλο στο WWE Raw