Αστέρες του AEW επιτέθηκαν στον Tony Khan

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό main event segment του AEW Dynamite (24/4), ο πρόεδρος του AEW Tony Khan βρέθηκε στο ρινγκ μαζί με τον Scapegoat Jack Perry ωστόσο σύντομα θα μετανιώσει αυτήν την συνάντηση.

Ο Jack Perry θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα θερμό κοινό του Jacksonville όπου θα αρχίσουν να τραγουδάνε ‘Oh Cry Me A River’ σε αυτόν την ώρα που αυτός θα σηκώσει το μικρόφωνο για να τους ευχαριστήσει.

Θα πει ότι στο Jacksonville είχε μερικές από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του και θα καλέσει τον Tony Khan για να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Tony Khan θα κατέβει στο ρινγκ και απλά θα σταθεί δίπλα στον Jack Perry χωρίς να πει τίποτα.

Ο Perry θα πει κοιτάζοντας την κάμερα πως τα τελευταία πέντε χρόνια το AEW άλλαξε τον κόσμο.

Θα πει στον Khan πως “από το βάθος της καρδιάς μου, ορκίζομαι στον Θεό, το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν το καλύτερο για το AEW.”

O Khan θα του γνεύσει καταφατικά με τον Perry να προτείνει να του σφίξει το χέρι επαναφέροντάς τον στην εταιρεία και να συνεχίσουν να αλλάζουν τον κόσμο παρέα.

Ο Tony Khan θα δεχτεί και θα του σφίξει το χέρι με τους δύο τους να αγκαλιάζονται με τον Perry να χαμογελάει πίσω από την πλάτη του.

Ο Perry θα σηκώσει το χέρι του Khan στον αέρα και θα τον γρονθοκοπήσει στο στομάχι για να τον ρίξει στο έδαφος.

Τα υπόλοιπα μέλη της Elite (οι Young Bucks και ο Kazuchika Okada) θα τρέξουν στο ρινγκ λέγοντας στον Perry πως δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο αφεντικό και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον Khan να σταθεί όρθιος.

Με τον Okada να κοιτάει τους Bucks, οι EVPs θα επιτεθούν στον Tony Khan αφήνοντάς τον αβοήθητο με το Tony Khan Driver.

Διαιτητές θα τρέξουν στο πλευρό του Tony Khan, μαζί με μία μερίδα από babyface wrestlers, που θέλουν να επιβεβαιωθούν για την κατάσταση του αφεντικού.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά βρέθηκε και ο πατέρας του Tony, Shad Khan, o oποίος έδειχνε αναστατωμένος την ώρα που το επεισόδιο βγαίνει εκτός αέρα.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Kenny Omega

Next
Next

H Imperium διασπάται μετά την επιστροφή του GUNTHER