Η Becky Lynch κερδίζει τίτλο στο WWE Raw

Source Credit: WWE

Στο main event του χθεσινού WWE Raw (22/4) είχαμε ένα battle royal όπου η νικήτρια θα γινόταν η καινούργια Women’s World Champion μετά την εγκατάλειψη του τίτλου την προηγούμενη εβδομάδα από την τραυματισμένη Rhea Ripley.

O Michael Cole θα σχολιάσει ότι αυτό γίνεται για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία όπου σε ένα παραδοσιακό battle royal θα καθοριστεί ένας world champion, με την Gail Kim να κερδίζει τον Women’s τίτλο, ο Kurt Angle τον World τίτλο το 2006, και ο The Great Khali τον World Heavyweight τίτλο το 2007.

Οι πρώτες δύο που θα αποκλειστούν από τον αγώνα ήταν η Candice LeRar και η Indi Hartwell με την Maxxine Dupri να είναι αυτή που τις έβγαλε εκτός.

Στο τέλος, οι τελευταίες τρεις ήταν η Becky Lynch, η Nia Jax και η Liv Morgan.

H Morgan και η Lynch αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί για να αποκλείσουν την Jax ωστόσο όταν προσπάθησαν να την γκρεμίσουν με ένα double suplex, η Jax θα το αντιστρέψει με ένα δικό της suplex και στις δύο ταυτόχρονα.

Όταν η Jax θα ανέβει στα σκοινιά, η Lynch και η Morgan θα την χτυπήσουν με διαδοχικές κινήσεις, τελικά ρίχνοντάς την από το ρινγκ apron για να αποκλειστεί.

Με τις Morgan και Lynch να μένουν μόνες, η Lynch θα χτυπήσει το Manhandle Slam στην Morgan στο apron για να πάρει την νίκη.

Η Becky Lynch θα γίνει η καινούργια Women’s World Champion παρόλο που ήταν σχεδιασμένο να μείνει εκτός δράσης για λίγο καιρό μετά την WrestleMania 40 αλλά ο τραυματισμός της Rhea Ripley άλλαξε τα σχέδια.

Previous
Previous

H Imperium διασπάται μετά την επιστροφή του GUNTHER

Next
Next

Το αποτέλεσμα του main event του AEW Dynasty