Το αποτέλεσμα του main event του AEW Dynasty

Joe - Strickland

Source Credit: AEW

Στο main event του AEW Dynasty 2024, o Samoa Joe υπερασπίστηκε τον AEW World τίτλο του εναντίον του Swerve Strickland ο οποίος θέλει να γίνει ο πρώτος Αφρο-αμερικάνος AEW World πρωταθλητής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει δυναμικά με τον Joe να ξεσκεπάζει το προστατευτικό κάλυμμα του πατώματος και να οδηγεί την πλάτη του Swerve στο τσιμέντο με ένα Powerslam.

Αφού επιστρέψουν στο ρινγκ, ο Joe θα μείνει στην επίθεση όμως θα μείνει άναυδος καθώς θα δει τον Strickland να σηκώνεται μετά το Musclebuster.

O Joe θα αρπάξει τον τίτλο του και θα θελήσει να χτυπήσει με αυτόν τον Strickland αλλά αυτός θα απαντήσει με έναν συνδυασμό από 450 Splash και το Swerve Stomp.

O Joe θα καταφέρει να κλειδώσει το Coquina Clutch, όμως ο Strickland θα δραπετεύσει εκμεταλλευόμενος το πληγωμένο αριστερό χέρι του Joe, που είχε επικεντρωθεί νωρίτερα.

Ο Strickland θα κοιτάξει τον AEW World τίτλο που βρίσκεται μέσα στο ρινγκ και θα χτυπήσει τον Joe με ένα House Call για ένα near fall.

Οι δύο τους θα βρεθούν πάνω στα σκοινιά, με τον Swerve να ξεφεύγει από τον Joe και να τον γκρεμίζει με ένα Powerbomb.

O Strickland θα κοιτάξει τον ζαλισμένο Joe και θα τον αποτελειώσει με ένα ακόμα Swerve Stomp για να γίνει ο πρώτος Αφρο-αμερικάνος AEW World πρωταθλητής.

Previous
Previous

Η Becky Lynch κερδίζει τίτλο στο WWE Raw

Next
Next

To heel turn του Chad Gable