Πιθανά ονόματα για το πρώτο AEW Hall of Fame

Source Credit: AEW

Tο AEW μπορεί να μην έχει ακόμα το δικό του Hall of Fame, αλλά αυτό είναι κάτι που ο Tony Khan έχει σκεφτεί, ονομάζοντας τους πρώτους πιθανούς εισαγόμενους.

Παρόλο που υπάρχει μόνο για πέντε χρόνια, ο Khan αποκάλυψε ότι ποτέ δεν μίλησε για την πιθανότητα ενός Hall of Fame με τον Sting.

Μιλώντας στο ComikBook Nation, o πρόεδρος του AEW Tony Khan συζήτησε την ιδέα του Hall of Fame, ενώ αποκάλυψε ότι ο Sting και ο Brodie Lee θα ήταν τα δύο πρώτα ονόματα λέγοντας:

“Άμα ποτέ υπάρξει το AEW Hall of Fame, σίγουρα τα πρώτα δύο άτομα που έρχονται στο μυαλό που πρέπει να τιμήσουμε είναι ο Sting και ο Mr. Brodie Lee. Δύο από τους καλύτερους πρωταθλητές και καλύτερους ανθρώπους που είχαμε ποτέ στο AEW.

“Πολύ διαφορετικές καταστάσεις ωστόσο πιστεύω ότι αυτοί οι δύο είναι που το αξίζουν περισσότερο.”

Συζήτησε επίσης το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει έναν άνθρωπο που δεν αγωνίστηκε ποτέ στο AEW, τον μακαρίτη Jay Briscoe. Συγκεκριμένα είπε:

“Κάποιος που ποτέ δεν αγωνίστηκε στο AEW αλλά πιστεύω ότι το αξίζει γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτόν και να τον θυμόμαστε είναι ο Jay Briscoe τον οποίο πάντα ήθελα να φέρω στο AEW και ήταν ένας φίλος μου, και ήταν φίλος με αρκετούς ανθρώπους στα αποδυτήρια. Ένας από τους καλύτερους παλαιστές που είχα την χαρά και την ευκαιρία να δουλέψω μαζί.

“O Jay Briscoe είναι κάποιος που είναι πολύ σημαντικός για όλους μας παρόλο που ποτέ δεν αγωνίστηκε στο AEW. Πιστεύω αυτός, ο Sting και ο Mr. Brodie Lee είναι καταπληκτικοί άνθρωποι για να χτίσεις ένα Hall of Fame class.”

O Κhan έκανε αναφορά για την θητεία του Sting στο AEW και τις σκέψεις του για τον WWE Hall of Famer λέγοντας:

“Ποτέ δεν μιλήσαμε για ένα Hall of Fame. O Sting είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του wrestling και σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς στο AEW.

“Μίλησα μαζί με τον Sting χθες. Η θητεία τριών χρόνων που είχε με το AEW ήταν τόσο σημαντική για εμάς. Ότι ο Sting πάλεψε για εμάς για τρία χρόνια, από το Revolution 2021 μέχρι το Revolution 2024, έχοντας αυτό το αήττητο σερί. Αποσύρθηκε σαν World Tag Team Champion ενώ υπερασπίστηκε την τιμή της οικογένειάς του μετά από μία επίθεση σε αυτήν, ήταν μία υπέροχη στιγμή.

“Έχοντας στο πλευρό του τον Darby Allin, τον καλύτερο παρτενέρ του είχε σύμφωνα με τα ίδια του τα λόγια.

“Ήταν μία καταπληκτική βραδιά και ήταν η καλύτερή μου βραδιά σαν μέλος του wrestling. Mία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Νιώθω ότι δημιουργήσαμε κάτι ιδιαίτερο για όλους τους οπαδούς και ειδικά για τον Sting και την οικογένειά του. Ήταν τιμή μου να δουλέψω με τον Sting και για πάντα θα είναι μέλος του AEW. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δώσουμε τέτοιο τέλος στην καριέρα του Sting.”

Previous
Previous

Η εμφάνιση ‘έκπληξη’ του The Rock στο WWE Raw

Next
Next

O Adam Copeland γίνεται πρωταθλητής στο AEW Dynamite