O Adam Copeland γίνεται πρωταθλητής στο AEW Dynamite

Source Credit: AEW

O Adam Copeland κέρδισε τον TNT τίτλο στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (20/3) στο Τορόντο εναντίον του Christian Cage.

Στο main event του Dynamite, ο Christian Cage υπερασπίστηκε τον TNT τίτλο εναντίον του Adam Copeland σε έναν ‘I Quit’ match.

Ο Cage προσπάθησε να πνίξει τον Copeland με ένα stick του hockey αλλά αυτός θα ανταποδώσει χρησιμοποιώντας το ίδιο μπαστούνι ενώ έδεσε τα κορδόνια του παντελονιού του στον λαιμό του Cage.

O αγώνας ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα έμενε ένας εναντίον ενός, με την Mother Wayne να κάνει πρώτη την εμφάνισή της χτυπώντας ένα ‘low blow’ στον Copeland, ενώ ο Nick Wayne και ο Killswitch θα του επιτεθούν και θα τον κρατήσουν ακίνητο για να τον σφαλιαρίσει η μαμά Wayne.

O Daddy Magic και Daniel Garcia θα τρέξουν για το σώσιμο και να βοηθήσουν τον Copeland, με τον Garcia να κρατάει μία σκάλα για να πηδήξει ο Copeland πάνω στον Killswitch και τον Nick Wayne στο ringside.

Oι Killswitch και Nick Wayne θα καταλήξουν δεμένοι με χειροπέδες στις γωνίες του ρινγκ ώστε να μην μπορέσουν να βοηθήσουν περαιτέρω τον αρχηγό της Patriarchy, Christian Cage, ενώ η Mother Wayne θα τρέξει για να γλυτώσει.

Οι Menard, Garcia και Copeland θα αρχίσουν να γρονθοκοπούν τον Cage με τον Copeland να τον διπλώνει στα δύο με ένα Spear και να τον δένουν με χειροπέδες στην γωνία.

Μετά από συνεχόμενα low blows ο Christian θα αρνηθεί να παραδοθεί, κάτι που θα αναγκάσει τον Copeland να εμφανίσει το ‘Spike’.

Με ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη με το Spike και με την απειλή ενός χτυπήματος στο κεφάλι, ο Christian Cage θα εγκαταλείψει.

Previous
Previous

Πιθανά ονόματα για το πρώτο AEW Hall of Fame

Next
Next

O Undertaker ενθουσιάστηκε με τωρινό αστέρα του WWE