Η εμφάνιση ‘έκπληξη’ του The Rock στο WWE Raw

Source Credit: WWE

To χθεσινό Monday Night Raw (25/3) ξεκίνησε και έκλεισε με το ίδιο δίδυμο, τον Cody Rhodes και τον Rock ο οποίος έκανε μία εμφάνιση ‘έκπληξη’.

Ο Rock θα εμφανιστεί ελάχιστες στιγμές μετά αφού το κοινό του Σικάγο έδειξε την πίστη του στον Cody Rhodes για την WrestleMania 40, με αυτούς να χαίρονται που θα δουν τον ‘Final Boss’.

O Rock είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο του WWE Raw, από το Barclay’s Center στο Brooklyn, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να μας ξαφνιάσει μία εβδομάδα νωρίτερα.

Θα κατέβει στο ρινγκ στην full Hollywood μορφή του, με μία τεράστια αλυσίδα από διαμάντια, γυαλιά ηλίου και ένα Versace αμάνικο πουκάμισο, έχοντας και καινούργιο entrance.

Οι δύο τους θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο όμως ο Rock δεν έχει μαζί του ένα μικρόφωνο και θα πλησιάσει τον Cody, έχοντας τα χέρια του πίσω από την πλάτη, για να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί, να του χαμογελάσει και να απομακρυνθεί.

Με το σόου να ετοιμάζεται να κλείσει, θα δούμε τον Cody Rhodes να ετοιμάζεται να φύγει από την αρένα όμως τότε ο Rock θα του επιτεθεί στα παρασκήνια.

Θα τον τραβήξει έξω στο πάρκινγκ και την βροχή του Σικάγο φωνάζοντάς του συνέχεια “Look at you now boy” (μτφρ. κοίτα πως είσαι τώρα αγόρι) πετώντας τον επαναλαμβανόμενα πάνω στο ίδιο του το λεωφορείο.

Ο Rock θα μιλήσει στην κάμερα λέγοντας πως “Στο τέλος της ημέρας, σε όλα τα Cody Crybabies, στην μαμά Rhodes και σε όλους δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα αλλά είναι. Όλα αυτά είναι εξαιτίας του Cody Rhodes που έχωσε την μύτη του στις δουλειές μου.”

Θα συνεχίσει να αναφέρει την μαμά Rhodes αποκαλύπτοντας μία λευκή ζώνη που ανέγραφε πάνω τις ‘MAMA RHODES’ και θα πασαλείψει πάνω της το αίμα του Cody.

Θα αναφερθεί στον Dusty Rhodes και το διάσημο ‘Hard Times’ promo του και θα πει στον Cody ότι θα του μάθει τι πραγματικά σημαίνει hard times αφού τον πετάξει ακόμα μία φορά πάνω στο λεωφορείο του.

Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα παρακάτω.

Previous
Previous

O ρόλος του CM Punk στην WrestleMania 40

Next
Next

Πιθανά ονόματα για το πρώτο AEW Hall of Fame