O ρόλος του CM Punk στην WrestleMania 40

Source Credit: WWE

Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του CM Punk στην WrestleMania 40 κατά την διάρκεια του χθεσινού WWE Raw κατά την διάρκεια ενός segment με τους Drew McIntyre και Seth Rollins.

O CM Punk θα είναι αυτός που θα κάνει πρώτος την εμφάνισή του στο αγαπημένο του Σικάγο και παρόλο που ήθελε να μιλήσει για αρκετούς συναδέλφους του, θα καταλήξει σε δύο ονόματα.

Ο Punk θα αναφέρει τον Drew McIntyre κάτι που θα αναγκάσει τον Σκωτσέζο να εμφανιστεί και να κάτσει πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών παρά την ενθάρρυνση από τον Punk να μοιραστούν μαζί το ρινγκ.

Ο McIntyre θα πει στον Punk “Από την στιγμή που στο μόνο που είσαι καλός είναι να μιλάς, θα έπρεπε να κάνεις τον σχολιασμό για τον αγώνα μου στην WrestleMania 40 εναντίον του Seth Rollins.”

O World Heavyweight Champion Seth Rollins θα τους διακόψει αποκαλώντας τους “παιδιά” και “trolls” ενώ θα αφήσει το κοινό του Σικάγο να αποφασίσει άμα θέλει να δει τον CM Punk στον σχολιασμό στην WrestleMania 40.

Το κοινό θα αρχίσει να φωνάζει “Διαιτητής” κάτι που ο Rollins θα διακόψει λέγοντας πως ο Punk ακόμα έχει τραυματισμό στο χέρι με το οποίο μετράει, κάτι που ο Punk θα διαψεύσει καθώς θα πέσει στο ματ για να μετρήσει με το ανάποδό του χέρι.

Ο Rollins θα πει ότι αδιαφορεί για ότι και αν κάνει ο Punk στην WrestleMania, όμως θα μάθουμε πριν τελειώσει το segment.

O CM Punk θα επιβεβαιώσει ότι θα βρεθεί στον σχολιασμό στην WrestleMania 40 και θα φύγει από το ρινγκ απαιτώντας να αρχίσει να παίζει η μουσική του.

Ο McIntyre δεν θα του επιτρέψει να έχει τον τελευταίο λόγο και θα μπει στο ρινγκ για να μιλήσει στον Punk όμως θα δεχτεί ένα Superkick στο πρόσωπο από τον Rollins.

To segment θα τελειώσει με τον WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins να εκτελεί το Stomp στον McIntyre και να φεύγει μπροστά από τον CM Punk στην ράμπα.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας του Swerve Strickland για τον AEW World τίτλο

Next
Next

Η εμφάνιση ‘έκπληξη’ του The Rock στο WWE Raw