Οι Young Bucks έδειξαν πιθανό ενδιαφέρον για το WWE

Source Credit: All Elite Wrestling

Μία νέα αναφορά μιλάει για πιθανό ενδιαφέρον των EVPs του AEW, Nick & Matt Jackson, προς το WWE.

Αρκετοί οπαδοί είχαν εικάσει ότι με την χρήση του Cody Rhodes μετά την επιστροφή του στο WWE, θα έπαιρνα έτσι θάρρος και άλλα ταλέντα του AEW ώστε να κάνουν το άλμα στο WWE.

Μετά τον καυγά στα παρασκήνια ανάμεσα στον CM Punk και στων EVPs, μεγάλα ονόματα, φημολογείται ότι, απείλησαν με έξοδό τους από την εταιρεία με αρκετούς να θεωρούν πως αυτά τα ονόματα είναι οι Young Bucks.

Ο Ryan Frederick, του Wrestling Observer, επισήμανε ότι οι Young Bucks επέλεξαν μία ρήτρα στο συμβόλαιό τους και δεν το ανανέωσαν όπως είχε σχολιάσει λανθασμένα ένας οπαδός.

Ο Frederick έγραψε:

Δεν υπέγραψαν νέες συμφωνίες. Οι επιλογές τους επιλέχθηκαν. Προσέγγισαν ένα ταλέντο για να ενημερώσουν ότι θα τους ενδιέφερε να μιλήσουν για να έρθουν όταν ολοκληρωθούν οι προσφορές τους. Όμως, όλοι και στις δύο πλευρές θα κάνουν το ίδιο γιατί αναζητούν την καλύτερη συμφωνία. Όποιος δεν το κάνει είναι χαζός και πιθανώς αφήνει χρήματα στο τραπέζι

Εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο οι Young Bucks δεν μπορούσαν να μιλήσουν ευθέως με κάποιον από το WWE:

Μίλησαν σε ένα ταλέντο για την πιθανότητα να πάνε. Δεν μπορώ να πω ότι μίλησαν με κανέναν απευθείας στο WWE, αλλά αυτό θα έπεφτε σε παραποίηση του συμβολαίου τους και αυτό ήρθε την ίδια στιγμή που στάλθηκαν οι νομικές επιστολές για παραποίηση.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όντως μίλησαν με τους ανθρώπους του WWE, αλλά μίλησαν με άλλα ταλέντα του WWE για την είσοδό στην εταιρεία, κάτι που μπορούν να κάνουν (όπως ακριβώς τα ταλέντα του WWE μπορούν μέσω ταλέντων του AEW, κάτι που έχει συμβεί και συμβαίνει συχνά και στις δύο πλευρές) .

Δεν είναι κάτι που δεν θα έκαναν ούτως ή άλλως αφού οι συμφωνίες τους έρχονται στο τέλος του 2024 και θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις προσφορές τους όταν πρόκειται να συνάψουν μια νέα συμφωνία και να βάλουν τις εταιρείες σε έναν πόλεμο προσφορών. Δεν είναι απαραίτητα σημάδι ότι θα φύγουν. Όλοι πρέπει να το κάνουν.

Τα τωρινά συμβόλαιο των Young Bucks λήγουν το 2024.

Previous
Previous

Τα μελλοντικά πλάνα για τον τίτλο του Roman Reigns

Next
Next

Ο CM Punk βγαίνει εκτός για 6-8 μήνες