Τα μελλοντικά πλάνα για τον τίτλο του Roman Reigns

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο Roman Reigns πρόσφατα υπερασπίστηκε επιτυχώς τον Undisputed WWE Universal τίτλο του στο Clash at the Castle, με αντίπαλό τον Drew McIntyre, αξιοποιώντας την βοήθεια του νεότερου μέλους της Bloodline, Solo Sikoa.

Πριν από το σόου, αρκετοί είχαν προβλέψει ότι ο McIntyre θα ήταν αυτός που θα εκθρόνιζε τον Reigns μιας και είχαν ήδη συζητήσει μελλοντικά σχέδια για την θητεία του Σκωτσέζου σαν πρωταθλητή.

Σύμφωνα με το WrestlingNews.co, μία πηγή από την ομάδα δημιουργίας του WWE τους είπε πως δεν υπάρχουν πλάνα για τον Reigns να χάσει τον τίτλο φέτος. Η αναφορά λέει πως ο Reigns κέρδισε τον Universal τίτλο τον Αύγουστο του 2020 με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο εναντίον του ξαδέρφου του, Rock, στην Wrestlemania 37.

Με το πρόγραμμα ταινιών που είχε ο Rock δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο event και τα σχέδια για τον τίτλο έπρεπε να αλλάξουν. Η αναφορά έλεγε ότι ο Vince McMahon είχε προγραμματίσει τον Reigns να κερδίσει τον Rock στην Wrestlemania ενώ θα γινόταν παράλληλα το κορυφαίο babyface της εταιρείας.

Τα καινούργια σχέδια του Triple H για την Wrestlemania 39 περιλαμβάνουν αυτόν τον αγώνα, σε περίπτωση που το πρόγραμμα του Rock τον επιτρέψει να επιστρέψει στο wrestling, όμως δεν είναι γνωστό αν ακόμα ο Reigns θα επικρατήσει εναντίον του ξαδέρφου του.

Previous
Previous

Η χρυσή εποχή του NXT επιστρέφει

Next
Next

Οι Young Bucks έδειξαν πιθανό ενδιαφέρον για το WWE