Ο CM Punk βγαίνει εκτός για 6-8 μήνες

Source Credit: All Elite Wrestling

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite μάθαμε ότι ο AEW World Champion, CM Punk, έχασε τον τίτλο του εξαιτίας ενός καυγά που είχε στα παρασκήνια μετά το All Out.

Παρόλο που το AEW δεν τον έχει απολύσει ακόμα, η συμμετοχή του στον καυγά θα του επιφέρει σίγουρα μία μακροχρόνια αναστολή. Το θέμα είναι ότι υπάρχει λόγω χειρουργικής επέμβασης, ούτως ή άλλως, θα μείνει εκτός μέχρι και για 8 μήνες μιας και έγινε γνωστό ότι κατά την διάρκεια του αγώνα του απέκτησε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Μιλώντας στο Wrestling Observer Radio, ο Dave Meltzer αποκάλυψε ότι ο Punk θα υποβληθεί σε χειρουργείο για έναν τραυματισμό του, πιστεύεται ότι είναι σχισμένος μύες, και μπορεί να μείνει εκτός μέχρι και για 8 μήνες.

Ο Meltzer είπε:

Μπορεί να έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά σε κάθε περίπτωση θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ήταν σχισμένος τρικέφαλος, αλλά μου επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για χειρουργική επέμβαση για σχισμένο μυ στο χέρι, άρα είναι τρικέφαλος/δικέφαλος μυς, ίσως χιτώνας, αλλά πιθανώς τρικέφαλος. Και συνήθως πρόκειται για μια περίοδο ανάρρωσης οκτώ μηνών. Έτσι, θα του αφαιρούσαν τον τίτλο με τον κάθε τρόπο (ανεξαρτήτως του καυγά).

Ο Punk είναι έξω για οκτώ μήνες, ή έξι μήνες/οκτώ μήνες, το ελάχιστο. Αν δεν τον απολύσουν. Και πολλοί άνθρωποι δεν τον θέλουν πίσω.

Previous
Previous

Οι Young Bucks έδειξαν πιθανό ενδιαφέρον για το WWE

Next
Next

Αρκετοί μεγάλοι αστέρες του AEW τέθηκαν σε αναστολή μετά από καυγά στα παρασκήνια