Ο πρώτος singles αγώνας του Randy Orton μετά τον τραυματισμό του

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο πρώτος singles αγώνας του Randy Orton μετά την επιστροφή του στο Survivor Series είναι γεγονός και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Dominik Mysterio.

Ο Randy Orton θα ανοίξει το χθεσινό επεισόδιο του WWE RAW και θα βρεθεί στο κέντρο του ρινγκ με ένα μικρόφωνο στο χέρι μετά από σχεδόν 18 μήνες.

Μοιράστηκε με το κοινό ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αγωνιστεί σε ένα WarGames και όταν ένας ‘καλός του φίλος’ του τηλεφώνησε για να βρεθεί μέσα σε αυτό δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Σχολίασε πως έχει ακόμα ανοιχτές δουλειές με την Bloodline και θέλει να προκαλέσει ζημιά σε κάθε μέλος της γιατί μπορεί να συγχωρεί αλλά δεν ξεχνάει.

Περιέργως, η WWE Women’s World Champion Rhea Ripley θα τον διακόψει.

Θα του πει πως αρκετά άλλαξαν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έλειπε με σημαντικότερα την πτώση της Bloodline και την ανάδειξη της Judgment Day.

O Orton θα την διαβεβαιώσει πως δεν σταμάτησε να βλέπει το προϊόν και έχει ακούσει για την ‘Mami’ όμως πλέον ο “Daddy’s back.”

O Dominik Mysterio και ο JD McDonagh θα προσπαθήσουν να επιτεθούν πισώπλατα στον Orton ωστόσο αυτός θα τους απωθήσει και θα κανονίσει έναν αγώνα ανάμεσα σε αυτόν και τον Dirty Dom για αργότερα.

Στον αγώνα τους, ο Orton θα ξεφορτωθεί τον McDonagh και θα πάρει την νίκη επί του Mysterio μετά από ένα RKO.

Previous
Previous

Ανακοινώθηκε ο αγώνας του Adam Copeland με τον Christian Cage

Next
Next

Ο Seth Rollins αποκαλεί τον CM Punk 'υποκριτή'